PHONE ZONE<>
022016<><>

FRZ: Free Racing Zero

Igra neodoljivo podseća na top-down trkačke naslove koji su bili ekstremno popularni sredinom osamdesetih godina prošlog veka. Takmičite se protiv dva oponenta i za prolazak dalje potrebno je da se plasirate na prvo ili drugo mesto. Staze su relativno kratke, prepune krivina, ali i raznih prepreka. Očekuje vas vožnja u pustinji, po šumovitim predelima, po snegu i ledu, a autori su obećali da će se u igri ubrzo naći i urbane sredine (čitaj: ulične trke).

Ispunjavanjem zadataka zavređujete pristup moćnijim mašinama (ukupno ih je osam), koje se mogu nadograđivati. Možete da tweakujete snagu motora, ponašanje u situacijama kada izletite sa staze, da ugrađujete snažne magnete koji privlače novčiće rasute po stazi, odnosno da omogućite brži restart nakon što doživite fatalni sudar. Svi automobili (mada neki liče na motocikle) imaju futuristički dizajn i nemaju ama baš nikakve sličnosti sa realnim automobilima ili prototipovima.

Osim izuzetno kvalitetnih tehničkih karakteristika, FRZ krasi i ubav fizički model koji donosi zanošenje, proklizavanje i drift stil vožnje kroz krivine. Upravljanje je krajnje jednostavno i podrazumeva samo tastere za skretanje levo-desno. Gas se automatski dodaje, a kočnicu zapravo predstavlja umešnost igrača da zanese automobil u krivinama. Zanimljivo je da su oponenti protiv kojih se borite „duhovi” i da na stazi ne može doći do kolizija i gurkanja.

Vladimir PISODOROV

 
The Room Three
Dim Light
Inky Blocks
Star Trek Timelines
Magic: The Gathering Puzzle Quest
Doctor Who: Legacy
BattleHand
Dark Echo
Cut the Rope: Magic
Super Retro Drive
FRZ: Free Racing Zero
Šta mislite o ovom tekstu?
Candy Crush Jelly Saga
Fortress: Destroyer

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
38,6 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera