PHONE ZONE<>
022016<><>

wikiHow: how to do anything

Kako pravilno da stanete na znak STOP, kako da detaljno očistite mikrotalasnu rernu, kako da ispečete paprike, kako da poboljšate servu u tenisu...? „Draga Saveta”? Skoro! Samo što su ovde teme podeljene na ogromnih 19 oblasti, a odgovori na pitanja dovlače se sa interneta – momentalno.

Verovali ili ne, u bazi podataka nalazi se preko 190.000 članaka tako da program možete „pitati” bukvalno šta vam padne na pamet. Članci su uredno sortirani, koncizni su (ne i previše kratki), uključuju mnoštvo kvalitetnih fotografija, a omogućeno je lagodno otvaranje srodnih tema. Najzanimljivije stvari moguće je proslediti do liste favorita (tada materijal postaje dostupan i offline), a ako baš ne znate šta ćete sa sobom, program može da vas iznenadi nekim zanimljivim štivom za čitanje. Da biste shvatili magnitudu pokrivenih oblasti navešćemo samo neke od njih: automobili, umetnost, porodični život, računari, bašta, domaće životinje, religija, rekreacija, putovanja, hrana...

wikiHow: how to do anything je prepun zanimljivih i korisnih tema iz kojih možete naučiti dosta „fora i fazona” za obavljanje najbanalnijih, svakodnevnih radnji. Naravno da se među sadržajem nalazi i dosta otkačenih tema, kao što je ona koja vas uči da savladate upravljanje avionom, ali nikad se ne zna. Upravljački interfejs je čist, jednostavan i rasterećen reklamnog sadržaja, pa jedina zamerka ostaje na imperativu online konekcije.

Vladimir PISODOROV

 
LG G4 Stylus
Samsung Gear VR (2015)
LG Wine Smart
Azumi A40C
Clipboard Actions
Contacts+
wikiHow: how to do anything
Šta mislite o ovom tekstu?
Sunrise Calendar
Sworkit – Workout Trainer
YouSing – the social karaoke
Wikia: Doctor Who
Kad će mi bus
TunnelBear
Birthdays
LastPass Password Manager

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
2,7 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .wikihow .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera