PHONE ZONE<>
052016<><>

Last Hope TD

Krdo razularenih zombija napalo je Indijance koji mirno žive u svom rezervatu. Da ne bi princeze koja je zadržala mirnoću i staloženost u odsudnim trenucima glavno selo bilo bi pregaženo, a žene, deca i starci pretvoreni u bezumne žderače mozga.

Last Hope TD je sve samo ne klasična tower defense igra. Iako je premisa prepoznatljiva – protivnik nadire ka vašoj tački odbrane i ako dopustite da previše njih prođe preko linije razdvajanja gubite bitku, to je tek početak zapleta koji ova igra donosi. Naime, razvoj novih građevina vrši se između bitaka, dok je omogućena i njihova lokalna nadogradnja za vreme fighta. Igrač na raspolaganju ima i heroje koje slobodno može da „šeta” po mapi i koristi njihove unikatne sposobnosti kako bi se razračunao sa zelenim ljigavcima. Osobine heroja takođe mogu da se nadograđuju, a čak je dozvoljeno kupovati im novu odoru, štitove, pucaljke i tome slično. Svaki deo opreme donosi naročite karakteristike, pa ih je potrebno pametno uklapati.

Do finalne bitke potrebno je proći 130 nivoa na kojima vas čeka udruživanje sa još šest heroja, kolaboracija sa „bledolikima”, 12 tipova kula i neverovatnih 50 vrsta neprijatelja. Igra je prilično teška, a podrazumevani nivo težine je Normal. Inače, pozicija može da se čuva i u „oblaku” pa napredovanje možete da nastavite sa bilo kog Android uređaja (ili emulatora) koji ima pristup servisu Play Games.

Vladimir PISODOROV

 
Buried Town
Prison Run and Gun
Dark Sword
Mushroom Mania
Cthulhu Virtual Pet
Slide the Shakes
Merged!
Whack Magic 2
Last Hope TD
Šta mislite o ovom tekstu?
Bugmon Defense
Choppa

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
66 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .jesoftware .se
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera