NA LICU MESTA<>
052016<><>

DigitalDay 2016 (najava)

Najveća i najznačajnija domaća konferencija posvećena digitalnom i interaktivnom marketingu „Digital Day” biće održana 25. maja u Domu omladine Beograda. Konferencija je edukativnog karaktera, koja pored ključnih predstavnika digitalnog tržišta Srbije i regiona okuplja i predavače sa razvijenih tržišta koji će sa domaćom publikom podeliti svoja iskustva, najbolje prakse i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

Prema rečima Aleksandra Petkovića, izvršnog direktora Udruženja IAB Serbia koje organizuje konferenciju, „Digital Day 2016.” ima za cilj da na jednom mestu okupi i edukuje sve one koji prepoznaju važnost ulaganja u digitalne marketing kanale, radi ostvarivanja boljih poslovnih rezultata. Pored međusobnog umrežavanja i povezivanja regionalnih predstavnika marketing industrije, učesnici na konferenciji imaće priliku da čuju iskustava marketing profesionalaca sa razvijenih tržišta, kao i da iz svega toga izvuku ono najbolje za sebe i primene na svoje poslovanje.

Tema ovogodišnje konferencije „Oglasi koje volimo” (Ads we love) treba da povuče jasnu liniju između oglasa koji su relevantni i korisni za interent posetioce i niskokvalitetnog, neadekvatnog oglašavanja, zaslužnog za negativnu reputaciju koju industrija digitalnog oglašavanja povremeno ima. Stručnjaci u oblasti digitalnog oglašavanja govoriće o naprednoj metodologiji i tehnologiji koja stoji iza najpopularnijih internet oglasa, kao i glavnim faktorima koji doprinose uspešnosti digitalnih kampanja.

IAB Serbia, kao lokalno strukovno udruženje kompanija koje se bave digitalnim marketingom, organizovanjem Digital Day konferencije pokušava da kroz edukaciju podigne svest o mogućnostima i prednostima koje interaktivno oglašavanje može da pruži. Potvrda važnosti postojanja edukacije se ogleda u činjenici da se u Srbiji svake godine povećava nivo uloženih investicija u ovakav vid promocije. „Digital Day” se ove godine održava po šesti put.

Ulaznice se kupuju isključivo putem sajta www.digitalday.rs.

S.K.

 
 TRŽIŠTE
Amazon Web Services

 PRIMENA
Tesla Model 3

 NA LICU MESTA
HP Konferencija
Sagin „Korzo tehnologija”
Otvaranje Symphony kancelarije u Srbiji
ComputerLand promocija DJI i Airwheel
ComputerLand promocija Dark Souls III
13. „Noć muzeja”, najavna konferencija
Resonate 2016
DigitalDay 2016 (najava)
Šta mislite o ovom tekstu?

 KOMPJUTERI I FILM
Captain America: Civil War
X-Men: Apocalypse
Filmovi, ukratko

 SERVIS
Linux server za početnike (6)

 VREMENSKA MAŠINA
Kutunjo, Krop i Kadirov

 PRST NA ČELO
Brojke ne lažu
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera