PHONE ZONE<>
062016<><>

Pele: Soccer Legend

Pele je prava legenda svetskog fudbala, a ne ovi novi fićfirići koji pune naslovne strane žute štampe i ne izbijaju sa društvenih mreža. Iako smo sigurni da veći deo mlađe populacije nije ni čuo za ovog maestra iz Brazila, jako nam je drago što je neko konačno rešio da ga „iskoristi” za promociju igre.

U pitanju je igra u kojoj je potrebno postići što više golova šutevima sa fiksnih pozicija. Koristi se prepoznatljiva flick tehnologija, koja podrazumeva brzo swipeovanje prstom od lopte ka delu gola u kojem želite da završi. Komande su intuitivne i prilično precizne, što igri daje veliku privlačnost, pogotovo što se sve odvija u lepo dizajniranom okolišu.

Pele: Soccer Legend donosi oko 150 nivoa podeljenih na predgrađa i gradove širom sveta i prezentuje igraču nimalo jednostavan zadatak. Na početku „pucate” na prazan gol, ali će se stvari vrlo brzo iskomplikovati. Pojaviće se golman, pa odbrambeni igrači, na meniju će se naći i vremensko ograničenje za koje je potrebno kompletirati nivo, a naročit izazov predstavljaće posebni zadaci koje morate da obavite ukoliko želite da nastavite dalje. Na većini nivoa nije dovoljno samo zabiti gol, već pogoditi njegov određeni deo kako bi se zavredeli poeni i zvezdice. Dalje, igra će vas povremeno naterati da izvodite lude šuteve kako biste pogodili mete okačene na mreži. Vrhunac su lokacije na kojima zadatke ispunjavate iz nekoliko „prolaza”, koji donose krajnje različite uslove igranja.

Najveći problem igre je što je u pitanju freemium izdanje željno vaših mukom zarađenih para. Tako, igrač kojim upravljate ima energiju koja se troši „učestvovanjem” na nivoima i polako se obnavlja proticanjem vremena. Ukoliko ne želite da čekate moraćete da se „iskezite” i kupite neki od booster paketa koji momentalno vraćaju energiju. Dalje, na raspolaganju je i pet prilično ubavih pomagala koji, na primer, zamrzavaju odbrambene igrače, ka golu upućuju nekoliko lopti istovremeno i tako zbunjuju golmana, magnetišu loptu tako da ova zaobilazi odbranu i tako dalje. Želite još? Nema problema, samo otvorite novčanik.

Izgled vođenog igrača može da se menja, a dozvoljeno je i oblačiti ga u najotkačenije delove odeće. Mukom zarađen novac u igri brzo se troši na kupovinu dodataka koji, inače, ne donose nikakva poboljšanja već su isključivo vizuelnog karaktera. Čak se i multiplayer naplaćuje, pa osim ako niste izuzetno štedljivi ili ekstremno dobri pri izvođenju šuteva, nećete se baš naigrati bez zavlačenja ruke u džep. Šteta, ideja i postavka su odlični, jedino su autori ekstremno alavi.

Vladimir PISODOROV

 
Pele: Soccer Legend
Šta mislite o ovom tekstu?
Bejeweled Stars
Sherlock: The Network
Defenders 2: Tower Defense CCG
Missiles!
Heatos
Angry Birds Action!
REDCON
Versus Run

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
58 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .cosigames .com /games /peleapp
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera