PHONE ZONE<>
062016<><>

REDCON

Softverska kuća Hexage navikla nas je na tehnički besprekorna ostvarenja koja se ne pridržavaju glavnih smernica koje se koriste za izradu mobilnih igara, a tako je i ovog puta. Naime, REDCON je u isto vreme i strategija i mikro-menadžerska igra i pojednostavljena verzija tenkića... Pod igračevom kontrolom nalazi se utvrđenje u kojem su smeštena sredstva za dalekometna dejstva. Cilj je u prah pretvoriti protivničko utvrđenje, ali ne tako što ćete sami određivati jačinu i ugao ispaljivanja hitaca, već tako što ćete graditi propratne objekte koji povećavaju preciznost i kupovati modernije naoružanje. Za skoro svaku „pucu” postoji mogućnost odabira načina ispaljivanja projektila, koji podrazumevaju i obračun sa živom silom. Ljudski resursi ne samo što „napajaju” određene građevine, već se koriste i za opravku taktičko-tehničkih sredstava, baš kao i borbu prsa o prsa sa neprijateljem.

Autori su osmislili čitavu pozadinsku priču koja će vam pomoći da lakše progutate nivoe koji se uglavnom ponavljaju. Nakon što obavite raspoređivanje artiljerije i pozadinskih resursa pokrećete bitku u kojoj učestvujete aktivno – od vas se očekuje da birate mete i rukovodite odbranom utvrđenja. Ovo poslednje može da bude prilično zaguljeno jer u besplatnoj verziji igre imate pristup samo osnovnom utvrđenju koje ni izbliza ne sadrži dovoljno prostora za postavljanje svih potrebnih soba i naoružanja.

Vladimir PISODOROV

 
Pele: Soccer Legend
Bejeweled Stars
Sherlock: The Network
Defenders 2: Tower Defense CCG
Missiles!
Heatos
Angry Birds Action!
REDCON
Šta mislite o ovom tekstu?
Versus Run

Platforma:
Android, iOS, Windows
Veličina:
26 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .hexage .net
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera