PHONE ZONE<>
072016<><>

Lost Frontier

Potezna strategija na divljem zapadu, bogata steampunk i SF elementima, po šmeku najsličnija TV seriji „Brisko Kaunti Junior” sa Brusom Kembelom u glavnoj ulozi... U pravu ste, nema nikakvog smisla čitati dalje – u oblaku prašine odjašite na Google play i platite 300 dinara za najzabavniju mobilnu igru kasnog proleća i ranog leta 2016. godine...

Lost Frontier je priča o trojici legendarnih lovaca na ucene koji prerijom gone bandu ozloglašenog Pogrebnika. Zla secikesa, pljačkaš banaka i njuška od koje je antipatičniji samo Al Sverengen, Undertaker je nakarikao toliki bounty da više ne može ni da kroči u civilizaciju, već uzima kurs ka divljoj granici. Kampanja od 24 misije počinje lagano i prati klasične kaubojske motive, ali svaka misija vas vodi sve dublje u mutne vode okultne mistike prožete stimpankom. U jednom trenutku, smrtno ranjeni Undertaker će napraviti pakt sa mračnim silama, ali će cenu njegovog novog „života” platiti nesrećni žitelji prerije koje će Pogrebnik i banda ritualno masakrirati na polzu njegovih tamnih gospodara.

Gejmplej je maksimalno jednostavan i nadasve efektan. Vi i protivnik naizmenično vučete poteze, pomerate trupe krajolikom i usmeravate ih na protivnike. U igri postoji dvadeset vrsta jedinica – startujete sa običnim revolverašima (gunslinger), a (skoro) svaka nova misija vam donosi nešto novo. Do kraja igre ćete osim konjice, šarpšutera sa vinčesterkama, nadrilekara čije zmijsko ulje privremeno jača jedinice, gatling mitraljeza i topova imati i parne tenkove, žirokoptere, dvokrilce i cepeline naoružane raketama. Protivnik ima sve što imate i vi, a pored toga raspolaže kultistima, ghoulsima i drugim nesvetim akrepima. Uspešno kompletirane misije donose XP za levelovanje glavnog lika, a u zavisnosti od koga ste odabrali na početku, svaki „ding” donosi različite trupne ili lične bonuse.

Za cenu od 300 dinara (ili nula dinara, ako je ukradete sa interneta) igra nudi desetak sati odlične zabave koji će vam pojesti isto toliko punjenja baterije. Iz nekog razloga, igra aktivira bezmalo stoprocentno zauzeće procesora i grafike, što igranje čini pomalo neprijatnim na „toplim” uređajima koji imaju Snapdragone serije 800+.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Lost Frontier
Šta mislite o ovom tekstu?
Transformers: Earth Wars
Nonstop Knight
Sky Force Reloaded
Block Havoc
Pull My Tongue
Rise of Balloons
Bushido Bear
Mekorama
One Tap Tennis

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
78 MB
Cena:
2,99 USD
Adresa:
www .mikamobile .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera