PHONE ZONE<>
072016<><>

Transformers: Earth Wars

Ah, timesinkovi... Najjednostavnije rečeno, Transformers: Earth Wars je Clash of Clans u svetu Gen 1 Transformersa. Malo tačnije, u pitanju je hibridna varijanta timesinka, odnosno kombinacija CoC modela gde gradite i utvrđujete svoju bazu i napadate protivnička naselja i varijante u kojima je naglasak stavljen na razvijanje grupice heroja i njihovom suprotstavljanju sa sve moćnijim neprijateljima kroz PvE i PvP okršaje.

Nakon što odaberete da li ćete da stanete na čelo Autobota ili Diseptikona, dobijate prepoznatljiv izometrijski prikaz poljančeta koje ćete pretvoriti u svoju bazu. Dobijate i komandu nad tri slabašna transformersa pred kojima su dve vrste bitaka. Sa jedne strane su skriptovane PvE borbe koje prate priču i tokom kojih otključavate nove saborce, a sa druge su PvP bitke protiv protivničkih utvrđenja. Komandovanje tokom bitaka je takođe hibridnog karaktera, tj. Transformersi se kreću automatizovano ka najbližoj meti, ali imaju aktivne veštine (sa limitiranom energijom) kojima možete da donekle usmeravate njihovu paljbu ili smer kretanja. Tokom okršaja stičete resurse i iskustvo pa vaši transformersi sa svakim nivoom postaju sve moćniji. U svakoj frakciji je osamnaest transformera (a novi se redovno ubacuju patchevima), a u zavisnosti od sreće (ili novca koji uložite), možete da otključate njihove razne varijante, od najslabijih sa jednom do najmoćnijih sa četiri zvezdice.

Dragan KOSOVAC

 
Lost Frontier
Transformers: Earth Wars
Šta mislite o ovom tekstu?
Nonstop Knight
Sky Force Reloaded
Block Havoc
Pull My Tongue
Rise of Balloons
Bushido Bear
Mekorama
One Tap Tennis

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
61 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera