PHONE ZONE<>
072016<><>

Sky Force Reloaded

Kako da se naljutite na momke i devojke iz Infinite Dreamsa kada tako dobro rade svoj posao? Istina je da se bave recikliranjem još od 2004. godine (tada je prvi Sky Force ugledao svetlost dana), ali i pored toga uvek nekako uspeju da nas zalepe za ekran. To im je pošlo za rukom i ovog puta, iako Reloaded ne donosi gotovo ništa novo i na prvi pogled stvara utisak da igrate Sky Force 2014...

Miru u svetu preti ćerka zloće iz originalne igre koja će pred nišan vaše letelice staviti sve što joj je dragi tatica ostavio: avione, helikoptere, tenkove, bunkere... U staro gvožđe ih pretvarate u talasima, usput sa bojnog polja spašavajući saborce i usisavajući zvezdice koje su osnovna valuta u igri. Trošite ih na apgrejdovanje tehničkih karakteristika letelice, odnosno na kupovanje života, kojih na početku imate 10. „Propusna moć” ugrađenih mitraljeza može da se boostuje i za vreme samih misija, privremeno, tako što se pokupi značkica koja ostane iza eskadrila uništenih neprijatelja. Pored toga, imaćete priliku da sakupljate i karte koje donose vremenski ograničena poboljšanja (na primer, maksimalna brzina pucanja, veći domet prilikom spašavanja zarobljenika...), odnosno sadrže delove za izgradnju novih letelica. Na raspolaganju ih je čak devet i međusobno se razlikuju po izdržljivosti trupa i brzini kretanja.

Upravljački sistem je gotovo savršen i po defaultu podrazumeva držanje prsta na ekranu i swipeovanje u smerovima u kojima želite da se letelica kreće. Kada podignete prst, akcija se usporava (praktično se pauzira), pa dobijate mogućnost da se malo odmorite ili da aktivirate štitove, ispalite laser ili ekran očistite „puštanjem” mega-bombe. Važno je napomenuti to da igra ima svega osam glavnih misija, koje se ne prelaze baš tako lako. Pored toga što ih nekako valja „preleteti”, sledi obračun sa šefom nivoa, a onda i ispunjavanje sporednih misija: uništavanje 70/100 procenata neprijatelja, spašavanje svih zarobljenika, te kompletiranje misije bez „popijenog” metka. Za svaki uspešno obavljen zadatak dobijate zlatnu kolajnu koje koristite za otključavanje novih misija. Međutim, to nije sve jer se kompletiranjem niza otvara pristup novom težinskom nivou (ukupno ih je tri), gde se cela akcija mora ponoviti. Grindovanje je neminovnost od koje se ne može pobeći, tim pre što otpornost protivnika na „vruće olovo” eksponencijalno raste sa svakim novim nivoom.

Sky Force Reloaded je ubedljivo najupečatljivije ostvarenje za Android platformu kada se u obzir uzmu tehničke karakteristike. Igra izgleda nestvarno dobro i ekran puni masnim eksplozijama i specijalnim efektima, oštrim i detaljnim teksturama i glatkim izvođenjem.

Vladimir PISODOROV

 
Lost Frontier
Transformers: Earth Wars
Nonstop Knight
Sky Force Reloaded
Šta mislite o ovom tekstu?
Block Havoc
Pull My Tongue
Rise of Balloons
Bushido Bear
Mekorama
One Tap Tennis

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
232 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
idreams .pl
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera