PHONE ZONE<>
072016<><>

Rise of Balloons

U najdepresivnijem kutku sveta, u gradiću u kojem je industrija jedina grana privrede, jedna devojčica na svoja pleća preuzela je breme da svojim sugrađanima vrati veru u bolje sutra. Iako svesna da ne može baš puno toga da učini, rešila je da svakom stanovniku pokloni po jedan balon i tako ga barem na kratko obraduje.

Igra ostavlja utisak klasične platforme, ali to zapravo nije. Devojčicu ne možete na uobičajen način da usmeravate po platformama i gradskim putevima, već joj posredno sugerišete gde bi trebalo da ode tako što po ekranu pomerate crveni balon. On joj je svojevrsni vodič, ali i jedini život. Ukoliko balon odleti van njenog domašaja ili jednostavno pukne, nivo ćete igrati ispočetka. Po nivoima se nalaze i nekakve cevi kroz koje teče gas koji devojčica koristi kako bi naduvala balone koje planira da pokloni. Ponekad će neki morati i da žrtvuje, namerno ga probušivši u pravom trenutku kako bi aktivirala prekidač ili uklonila prepreku sa puta (gas je eksplozivan). Rise of Balloons je, dakle, logička igra u kojoj dobro treba mućnuti glavom, pronaći put do ljudi, podeliti im balone i nakon toga se uputiti ka izlazu iz oblasti. Turobna atmosfera dodatno je začinjena detaljnim crtežom okruženja, koji čini osnovnu grafičku podlogu. Naravno, tu je i odgovarajuća zvučna pratnja, kao i podatak da svi likovi ćute i emocije pokazuju tek kada im se u rukama nađe poklonjeni balon.

Vladimir PISODOROV

 
Lost Frontier
Transformers: Earth Wars
Nonstop Knight
Sky Force Reloaded
Block Havoc
Pull My Tongue
Rise of Balloons
Šta mislite o ovom tekstu?
Bushido Bear
Mekorama
One Tap Tennis

Platforma:
Android
Veličina:
128 MB
Cena:
2,19 USD
Adresa:
www .riseofballoons .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera