PHONE ZONE<>
072016<><>

One Tap Tennis

U ovoj „simulaciji” tenisa protivnici vam nisu Nole, Rafa, Rodžer, Endi i ostali majstori belog sporta. Umesto njih sa druge strane mreže naći će se kauboj, pirat, nindža, Meksikanac sa ogromnim brkovima i sombrerom na glavi, čovek u kostimu nekakve bube, vanzemaljac... Već sada vam je jasno da One Tap Tennis ne igra na kartu realizma, ali su njegovi autori otišli još jedan korak dalje.

U ovoj igri, zapravo, nema poena, gemovi se ne broje, a protivnika na turniru izbacujete iz daljeg takmičenja samo jednim dugačkim relijem. Pri tome uopšte ne treba da vodite računa o pomeranju igrača, vrsti udaraca koje valja odigrati, pa čak ni o zamahivanju reketom – sve potrebno obavlja se jednim dodirom prsta o ekran. Naime, primetićete da je na terenu iscrtana regija u kojoj lopta „sleće”, a tamo gde se nalazi crveni pravougaonik je idealno mesto za njen susret sa reketom. Ako uspete da ga potrefite, dobićete dvostruku količinu poena za skalu uspešnosti koju kada napunite pobeđujete. Ukoliko udarce budete odigravali uz kontakt koji je bliži nekoj od krajnjih ivica dozvoljene regije zavredićete manje poena, pa će meč duže trajati.

Koncept je izuzetno zanimljiv i odlično se uklapa u retro šmek kojim igra odiše. Pixel Art grafika, 16-bitna muzička pratnja, digitalizovan zvuk i gomila otkačenih igrača od kojih možete da pozajmljujete delove opreme, samo su deo šarma.

Vladimir PISODOROV

 
Lost Frontier
Transformers: Earth Wars
Nonstop Knight
Sky Force Reloaded
Block Havoc
Pull My Tongue
Rise of Balloons
Bushido Bear
Mekorama
One Tap Tennis
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
31 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera