TEST OF TIME<>
072016<><>

Altered Beast

Kakav je samo rusvaj Sega pravila svojim igrama na automatima (arkadnim aparatima). Jedna od tih čuvenih igara je Altered Beast. U njoj ste u ulozi ratnika koji se bori sa svakakvim karakondžulama: u prvom nivou to su uglavnom kosturi i ostale prikaze iz horor žanra, u drugom nivou to su stvorenja iz močvare i tako dalje. Zajedničko za sve nivoe su dvoglavi vukovi, koji su naročito važni jer iza njih ostaje energetska loptica. Ako ste dovoljno brzi i uzmete je postajete jači i vaš lik se vizuelno menja.

Altered Beast je igra u kojoj se borite protiv čudovišta, a u kojoj i sami možete da se pretvorite u čudovište. Posle dovoljno energetskih kuglica, pretvorićete se, u prvom nivou u vukodlaka, u drugom u zmaja, pa u medveda i tako dalje. Tako preobraženi imate daleko veću snagu i načine za ubijanje neprijatelja. Igra poštuje opšte zahteve tabačina koje se skroluju nadesno. Moguće je da se neki likovi prepliću sa drugim Seginim igrama, kao što je životinja sa repom koju možete zajahati u Golden Axeu. Čak je primećeno da se Aleks pojavljuje u Altered Beastu kao ime na jednom od nadgrobnih spomenika.

Ova igra, koja nas podseća na film „Noćni Soj” („Night Breed”), privlači pre svega lepom grafikom i atraktivnim neprijateljima i okruženjem. Na kraju svakog nivoa čeka vas i spektakularni protivnik. Igru je moguće igrati i u paru sa prijateljem.

Ognjen POPOVIĆ

 
Dominus
Altered Beast
Šta mislite o ovom tekstu?
Fernandez Must Die
Drol
Pinkie
Fighting Warrior

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
goo .gl /R6BvMH
Veličina:
828 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera