TEST OF TIME<>
072016<><>

Drol

Ovo je opet jedna čudna igra sa naizgled nespojivim akterima stavljenim u nedefinisane ekrane. Vi ste robot koji se kreće skrolujućim ambijentom podeljenim na više spratova. Možete da pucate na jednu vrstu neprijatelja, koji se menjaju od nivoa do nivoa. Po spratovima ponekad proleti gušter sa mlaznim rancem, ali i devojčica koja juri za balonom (ili dečak koji juri za igračkom helikopterom).

Dosta problema u početku zadaje shvatanje pravila igre i to da kontakt sa gušterom ili dečurlijom uglavnom doprinosi prelasku na sledeći nivo. Kasnije u kompleks platofrmi ulaze i dodatna smetala kao što su magneti koji vas usporavaju ili nekakav minijaturni robot koji ima sposobnost da se kreće između platformi. Sve ovo ima smisla ako se potrudite da nađete uputstvo za igru. Međutim, iako scenario objašnjava dešavanja na ekranu, postavlja se pitanje da li ga je možda ipak trebalo odbaciti u startu.

Igra nije laka, robotić je pomalo trom i ne postoji previše vremena za koje možete dopustiti koncentraciji da opadne. Vrlo je važno da posmatrate kretanje sprajtova na radaru na vrhu ekrana, koji neodoljivo podseća na onaj iz igre Fort Apocalypse. Drol ima određenu dozu zanimljivosti, verujemo još izraženiju te 1983. godine. Treći nivo se drastično razlikuje od prva dva, pa u ovoj igri možete da očekujete neočekivano (titulu najčudnije igre ipak ubedljivo drži Frankie Goes to Hollywood).

Ognjen POPOVIĆ

 
Dominus
Altered Beast
Fernandez Must Die
Drol
Šta mislite o ovom tekstu?
Pinkie
Fighting Warrior

Platforma:
C64
Adresa:
goo .gl /CjHXrk
Veličina:
23 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera