TEST OF TIME<>
072016<><>

Fighting Warrior

Naziv je idealan za borilačku igru, bez obzira na to što bismo rekli da se radi o pleonazmu. Ovo je borilačka igra sa nekoliko neobičnih detalja. Možemo reći da se radi o kontinualnoj „jedan na jedan” tabačini.

U ulozi ste lepo nacrtanog borca koji potiče iz drevnog Egipta. Krećete se nadesno i nailazite na prvog protivnika. I vi i on kao oružje posedujete močugu srednje dužine, što je slučaj i sa većinom ostalih likova sa kojima ćete se boriti. Prvi protivnik se jedini ne ponavlja u toku igre i verovatno jeste malo lakši od ostalih. Upravo mu ta „finesa” daje specifičan karakter. Naime, on uglavnom deluje nezainteresovano i stajaće mirno sve dok mu se ne približite na dužinu motke. U igri postoji svega tri poteza i izbegavanje udaraca u noge i u glavu. S obzirom na to da je skoro nemoguće predvideti koji će udarac izvesti neprijatelj, uspešna taktika se ne zasniva na eskivažama.

Posle pobede, na tlu se pojavljuje urna. Sami se snađite kako da nastavite ka sledećoj borbi. Postoji nekoliko različitih neprijatelja i, kada bolje razmislimo, imamo prilike da vidimo neke od najlepše iscrtanih i dizajniranih sprajtova u borilačkim igrama na C64. Igra se ponavlja, ali odlična grafika i muzika nekako uspevaju da održe dinamiku. Uglavnom ćete se kretati peščanim predelima, a navodno posle nekog vremena postoji i kraj igre koji mi nikako nismo uspeli da vidimo.

Ognjen POPOVIĆ

 
Dominus
Altered Beast
Fernandez Must Die
Drol
Pinkie
Fighting Warrior
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
C64
Adresa:
goo .gl /89w2Ig
Veličina:
38 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera