KOMPJUTERI I FILM<>
072016<><>

Ice Age: Collision Course

Da li je naša hrabra družina praistorijskih životinja u stanju da se izbori sa novom kosmičkom pretnjom njihovoj planeti

Četiri godine je prošlo otkako smo se u filmu „Ice Age: Continental Drift” družili sa Menijem, Sidom, Dijegom, Skretom i ostalom životinjskom družinom. Blue Sky studios se ovog jula vraća sa petim delom serijala „Ledeno doba”, filmom „Ice Age: Collision Course”. Film počinje još jednim epskim pokušajem (i neuspehom) sabljozube veverice Skreta da se dokopa svog omiljenog žira. Apsurdnim spletom događaja Skret biva lansiran u svemir gde uspeva da započne kosmičku lančanu reakciju čiji finalni ishod može da bude poguban po Zemlju. Sid, Meni i Dijego moraju ponovo da pokrenu seobu svog šarolikog krda. Njihova potraga za novim domom odvešće ih u do sada neistražene predele gde je jedini način za preživljavanje da pronađu zajednički jezik sa lokalnim životinjskim vrstama što, na prvi pogled, nimalo nije lako.

Korežiser prethodnog dela u serijalu, Mihael Turmajer je ponovo za kormilom, a ovaj put mu pomaže Gejlen Ču. Kao uvek, Blue Sky je za film koristio najnoviju verziju softvera Renderer CGI Studio. U originalnoj verziji glasove likovima još jednom daju Rej Romano, Džon Legvizamo, Denis Liri, Kvin Latifa, Dženifer Lopez, Sajmon Peg i Vonda Sajks. Kao obično, za najmlađe gledaoce film stiže u bioskope i u sinhronizovanoj verziji sa prepoznatljivim glasovima proverene glumačke postave koju predvode Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Voja Brajović i Isidora Minić.

Dragan KOSOVAC

 
 TRŽIŠTE
Trend: finansijske tehnologije

 PRIMENA
SAP Sports One

 NA LICU MESTA
IoT Week 2016
Miadria konferencija
Prenos „Lenovo Tech World 2016” konferencije
Samsung prezentacija
Comtrade konferencija
ISWiB festival (najava)

 KOMPJUTERI I FILM
Star Trek Beyond
Ghostbusters
Ice Age: Collision Course
Šta mislite o ovom tekstu?
The Legend of Tarzan
Filmovi, ukratko

 SERVIS
Elektronski potpis i e-servisi u Srbiji

 VREMENSKA MAŠINA
FIFA, Doli i Saturn

 PRST NA ČELO
Antiheroj u hazard misiji
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera