PHONE ZONE<>
072016<><>

World Around Me

Leto uveliko prži, a odmori i putovanja odvešće vas u okruženja daleko od dobro poznatog komšiluka pa će snalaženje u novim prostorima biti prava noćna mora.

U pomoć uskače ažurirani i utegnuti World Around Me! Aplikacija koja rabi augmented reality metod pomoći pri snalaženju u 2016. godini donosi devet kategorija i dvadesetak potkategorija objekata i lokacija koje možete istražiti u vašoj okolini. Od restorana, kafića, parkova, benzinskih pumpi, teretana, pa sve do medicinskih i farmaceutskih, ali i religijskih objekata – sve je tu. Novina su i mesta za smeštaj, što će pomoći ako se nađete u situaciji da vam je hitno potrebno prenoćište ili slično. Naravno, tu su i opisi objekata, kao i recenzije i mogućnosti kontaktiranja. Aplikacija, naravno, radi i u Beogradu i moramo priznati da baza objekata uopšte nije zanemarljiva. Za one neupućene, World Around Me koristi kameru (i podrazumeva da telefon držite u visini očiju) ne bi li vam predočila (bukvalno) gde se nalaze objekti iz određene kategorije. Klikom na jedan od oblačića, odlazite na profil objekta na kome možete naći pomenute dodatne informacije, recenzije i opcije za kontakt.

Ukoliko niste vični avanturama na nepoznatim lokacijama, World Around Me vam zaista pomoći u snalaženju. Naravno, aplikacija koristi internet da bi radila, tako da imajte i to u vidu. Na vama je samo da se nađete na nepoznatom terenu.

Miloš CVETKOVIĆ

 
CAT S60
Coolpad MAX
LG G5
DinnerTime Plus
World Around Me
Šta mislite o ovom tekstu?
Expense IQ
TED
VPN Easy
Cinematics: The Movie Guide
Science Journal
Spaces – Small group sharing
CamScanner
aktiBMI
Card Case: Share cards nearby

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
33 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera