PHONE ZONE<>
072016<><>

TED

Aplikacija ne predstavlja ništa drugo nego košuljicu za pristup TED „prezentacijama”, čime se eliminiše potreba za otvaranjem oficijelnog sajta. Za neupućene, da napomenemo da se radi o svojevrsnim, živim video-blogovima u kojima poznate ličnosti pričaju o brojnim aktuelnim temama. One su podeljene po oblastima, a možete da ih tražite i po popularnosti, odnosno da ih postavljate na listu omiljenih.

Pored toga što predstavlja video-plejer koji je sposoban da pušta materijal u SD ili HD formatu, TED nudi i mogućnost preuzimanja snimaka kako bi njihovo gledanje bilo moguće i kada ne postoji aktivna internet konekcija (postoji opcija preuzimanja u dva kvalitativna nivoa). Pored toga, možete da odlučite da preuzmete samo audio-komponentu koja se, takođe, može reprodukovati nezavisno od video komplementa. Inače, korisnik može da oformi i svojevrsne plejliste, baš kao i da prepusti ugrađenoj rutini pronalaženje zanimljivih tema. U tom slučaju, program pita o sferama interesovanja i vremenu koje stoji na raspolaganju za „bistrenje” materijala. Zanimljivo je da snimci imaju ograničenu dužinu trajanja koja ne sme da pređe 18 minuta, što se predočava izlagačima pre prezentovanja.

TED donosi još jednu izuzetno zanimljivu stvar koja će omogućiti i da ljudi sa slabijim znanjem stranih jezika uživaju u prezentacijama. Naime, veći deo dostupnog materijala je titlovan, a među podržanim jezicima (ukupno ih je 90) nalazi se i srpski.

Vladimir PISODOROV

 
CAT S60
Coolpad MAX
LG G5
DinnerTime Plus
World Around Me
Expense IQ
TED
Šta mislite o ovom tekstu?
VPN Easy
Cinematics: The Movie Guide
Science Journal
Spaces – Small group sharing
CamScanner
aktiBMI
Card Case: Share cards nearby

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
8,8 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera