PHONE ZONE<>
072016<><>

aktiBMI

Kod ovog programa nam se dopalo to što je krajnje jednostavan i sveden do te mere da ne guši korisnika suvišnim informacijama. Osnovna namena mu je vođenje dnevnika promene korisnikove kilaže, odnosno računanje famoznog indeksa telesne težine. Sve se to obavlja upisivanjem trenutne kilaže na dnevnom, nedeljnom ili vremenskom nivou koji sami odaberete, dok se ostalo nalazi pod kontrolom programa.

aktiBMI vas neće zatrpavati savetima kako da smršate ili se ugojite, neće vam davati informacije o kalorijskim vrednostima pojedinačnih namirnica, pa čak neće na vas uticati ni notifikacijama da se pokrenete i obavite dnevnu fizičku aktivnost. Umesto toga, na raspolaganju je grafikon promene kilaže na kojem posebno mesto zauzima linija težine kojoj stremite. Automatski se računa i granica prekomerne težine i to se posebno naglašava, a za svaku unetu promenu možete da vidite kada je registrovana, koliko iznosi razlika, pa čak je dozvoljeno brisati pojedinačne unose sa liste. Promene se izuzetno lako prate, pre svega zahvaljujući krajnje jednostavnom i vizuelno upečatljivom upravljačkom interfejsu.

Drugi deo programa odnosi se na izračunavanje indeksa telesne težine. Ova vrednost automatski se koriguje sa svakom unetom promenom kilaže i predstavljena je na polukružnoj skali. Za trenutnu težinu dobijate i odgovarajući naziv „stanja” u kojem se nalazite, odnosno podatak koliko kila je potrebno izgubiti/dobiti kako bi se dostigla idealna težina.

Vladimir PISODOROV

 
CAT S60
Coolpad MAX
LG G5
DinnerTime Plus
World Around Me
Expense IQ
TED
VPN Easy
Cinematics: The Movie Guide
Science Journal
Spaces – Small group sharing
CamScanner
aktiBMI
Šta mislite o ovom tekstu?
Card Case: Share cards nearby

Platforma:
Android
Veličina:
4,6 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera