TEST RUN<>
072016<><>

Squeaky Mouse 1.0.3

Miš pištavac

Ne znamo kako nijednom proizvođaču miševa do sada nije palo na pamet da izradi model sa ugrađenim zvučnicima. Na ovaj način bi, bez kačenja eksternog ozvučenja, bilo moguće obaveštavanje korisnika o sistemskim eventovima, pa čak i korišćenje u igrama u svrhu specijalnih efekata. Ako je Sony u svoj DualShock 4 kontroler mogao da integriše i zvučnik i touch pad, zašto i ovo ne bi postala realnost?

Program Squeaky Mouse dovešće vas na pola puta do cilja. Zapravo, neće vas dovesti nigde, ali vašem glodaru može da podari neobične „specijalne moći”. Dok je on aktivan, svaki pritisnut taster na mišu proizvešće zvuk koji će se čuti na zvučnicima. U realnosti podržano je pet tastera, među kojima su (očekivano) levi i desni, onaj na skrol-točkiću, te dva specijalna. Svakom tasteru dodeljuje se različita zvučna datoteka koja se reprodukuje ama baš svaki put kada pritisnete neki od podržanih tastera. Ukoliko vam efekat dosadi, zvučnu „šemu” možete da aktivirate samo za određene tastere ili da promenite zvučne datoteke koje dolaze sa programom. Podržan je samo format WAV.

Program može da se podigne zajedno sa operativnim sistemom i odmah postavi u funkciju. Portabilan je i besplatan, a autor kaže da je prvenstveno namenjen za rad pod Windowsom 7, mada bi trebalo da fercera i pod ostalim verzijama Prozora. Proverili smo, pod Desetkom se baš i nije snalazio kako treba. Za kraj još da napomenemo da Squeaky Mouse prepoznaje aktiviranje famozne ClickLock funkcije, kojoj takođe dodeljuje naročit zvuk.

Vladimir PISODOROV

 
3DMark 2.0.2530 Advanced Edition
PassMark OSForensics 3.3
KoPlayer 1.3
Dxtory 2.0.134
Pazera Free MP4 to AVI Converter 1.10
5KPlayer 4.0
Max Recorder 2.0
Softmaker Office 2016
Free Video Editor 1.4
Hamster Free eBook Converter 1.2.4
AudioShell 2.3.6
Squeaky Mouse 1.0.3
Šta mislite o ovom tekstu?
Monitor Power Saver 3.0
Newsprompt 6.4
Dustman 1.2.0
SaMotion 1.10
GIF Optimizer Free 2.0
Onlive Clock 1.5

Potrebno:
Windows
Veličina:
538 KB, 1 MB na HD-u
Cena:
besplatno
Adresa:
goo .gl /47OQQe
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera