PHONE ZONE<>
082016<><>

Ninja Turtles: Legends

Kavabunga! Ako već planirate da provodite vreme uz neki timesink naslov u okviru kog vodite timove raznolikih likova u borbene misije, onda svakako probajte Ninja Turtles: Legends. Igra se naslanja na novi, kompjuterski animirani TV serijal sa slavnim kornjačama (onaj koji je počeo 2012. godine u produkciji kanala Nickelodeon) i počinje kada vanzemaljska rasa Kraang uspeva da kidnapuje gotovo sve mutante sa planete Zemlje. Dok Leonardo ostaje bezbedan, njegova braća i učitelj nisu te sreće. Da bi oslobodio svoju familiju Leo će morati da pronađe saveznike, bilo da su u pitanju heroji ili nekadašnji neprijatelji.

Mehanika je prepoznatljiva svim ljubiteljima ovog tipa igara. Skupljate karte sa likovima, formirate timove sa tri do pet članova (zavisno od tipa borbe) i te junake vodite u borbene misije. Većina misija svodi se na borbe sa tri talasa sve jačih protivnika nakon čega dobijate nagrade: iskustvo, mutagen, novac, predmete i, najbitnije, karte za unapređivanje postojećih ili otključavanje novih heroja. Članove postepeno unapređujete sticanjem nivoa, skupljanjem fragmenata za podizanje stepena kvaliteta i opreme za poboljšavanje veština. Kao svaka igra ovog tipa i Ninja Turtles: Legends je zarazni freemium naslov koji počinje prilično zabavno, ali nakon nekoliko nedelja ležerne igre očekuje vas neizbežno udaranje u paywall.

Dragan KOSOVAC

 
Pokémon Go
Pokémon Go, saveti
Pixel Super Heroes
Splash Pop
Crab War
Marble Machine
Tiny Bouncer
Gordon Ramsay DASH
Ninja Turtles: Legends
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
75 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera