PHONE ZONE<>
082016<><>

ExYu Radio Stanice

Na adresi www.exyuradio.net nalazi se portal sa preko 600 radio-stanica sa prostora bivše Jugoslavije. Obuhvaćene su stanice iz svih nekadašnjih republika, a na meniju se nalaze čak i one iz dijaspore. Vaskolikom sadržaju može da se pristupa i uz pomoć besplatne Android aplikacije po imenu ExYu Radio Stanice...

Program se jednostavno koristi, a materijal sortira ne samo po geografskoj pripadnosti, nego i po žanrovima. Pored toga, omogućena je pretraga preko koje je dozvoljeno tražiti radio stanice u određenim mestima. Naravno, tu je i istorija „otvaranih” stanica, baš kao i lista favorita u koju se na jednostavan način ubacuje omiljeni sadržaj. Po odabiru stanice, na ekranu se pojavljuju komande za kontrolu toka reprodukcije, ali i osnovni podaci o samoj stanici. Tu je njen logo, zemlja i grad iz koje emituje, odnosno vrsta muzike koju možete da očekujete. U slučaju da se takvi podaci puštaju u etar, dobićete i podatke o nazivu pesme i imenu izvođača koji se trenutno „vrti”. Nažalost, reprodukovani materijal ne može da se snima, a ne postoji ni opcija za izmenu kvaliteta strima, pa ste osuđeni na default vrednost (koja god da je u pitanju – nije navedeno).

Program ima interni tajmer koji služi za automatsko terminisanje programa, a tu je i klasičan alarm. Emitovani sadržaj može da se sluša i iz pozadine (čak i kada je ekran isključen), baš kao da je u pitanju klasičan muzički plejer.

Vladimir PISODOROV

 
HTC Desire 530
Vivax Fly 3
Sony Xperia X
Lenovo Vibe C, Vibe K5, Vibe K5 plus, Vibe K4 Note, Vibe S1 lite
Google Expeditions
ExYu Radio Stanice
Šta mislite o ovom tekstu?
Phonto
Swiftly Switch – Edge Screen
BitTorrent Now
App Swap Drawer
Sensor Sense
Tapet
Fake Call
Bring! Shopping List
SAIP

Platforma:
Android
Veličina:
26,3 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera