PHONE ZONE<>
082016<><>

Phonto

Na malo prostora, autori programa Phonto uspeli su da „napakuju” obilje opcija. Ipak, oni upozoravaju da, ako ste imali prilike da radite sa aplikacijom pod operativnim sistem iOS, ne očekujete jednak manevarski prostor...

Phonto je zgodna alatka za ubacivanje teksta na slike. Kao pozadina može da se iskoristi neka fotografija ili ilustracija, baš kao i jedna od mnogobrojnih pozadina koje stižu u paketu. Tekst slobodno možete da pomerate po ekranu, da ga rotirate, zakrivite, promenite razmak između slova i redova, odnosno da birate između različitih tipova fontova. Baza sadrži oko 200 fontova, a prijatno nas je iznenadilo i to što je omogućeno ubacivanje novih dokle god se nalaze u formatima TTF ili OTF (mogu da budu i ZIP-ovani).

Phonto, do neke mere, podržava i rad sa naprednim funkcijama. Tako je moguće „baciti” senku i odrediti njenu boju, naslovu dodati okvir naročite boje koji će pratiti konturu slova, a dozvoljeno je i kreiranje uzorka boja koji će se iskoristiti za farbanje teksta. Nama se posebno dopalo što program daje izuzetno kvalitetne rezultate na izlazu, jednostavno se koristi i zahteva jako malo vremena za savladavanje osnovnih zakonitosti. Nedostatak je što nije omogućeno upisivanje više od jednog tekstualnog sloga, pa ako vam je potreban tekst na više lokacija u isto vreme sliku na kojoj radite ćete morati da učitavate iznova. Inače, Phonto na izlazu proizvodi slike u formatima JPG ili PNG, uz mogućnost određivanja veličine.

Vladimir PISODOROV

 
HTC Desire 530
Vivax Fly 3
Sony Xperia X
Lenovo Vibe C, Vibe K5, Vibe K5 plus, Vibe K4 Note, Vibe S1 lite
Google Expeditions
ExYu Radio Stanice
Phonto
Šta mislite o ovom tekstu?
Swiftly Switch – Edge Screen
BitTorrent Now
App Swap Drawer
Sensor Sense
Tapet
Fake Call
Bring! Shopping List
SAIP

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
16 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera