PHONE ZONE<>
092016<><>

Try Harder

Mučenje igrača je u modi! Apsolutno je realan scenario gde developeri planski prave igre koje čine da se igrač oseća kao Jan Čmelik na festivalu japanskih animiranih filmova. Souls serijal, razne varijacije na temu FTL-a i slične virtuelne sprave za mučenje rastu kao pečurke posle kiše. Jedna od ovakvih igara je i Try Harder za mobilne platforme.

Try Harder je ultrabrza, ultrabrutalna (prema igraču) i ultra zarazna skakalica u kojoj imate dva cilja vaskolika – daljinu i skor u poenima. Nema priče, tu je samo mistična atmosfera ukombinovana sa mehanikom koja od vas zahteva da pokušavate i pokušavate dok vam se ne smuči život. Jedan tap će učiniti da vaš lik skoči, dok će malo duži tap taj skok učiniti dužim. Nailazićete na power-up predmete, koji će vam aktivirati pomoćne moći poput duplog skoka, glidea i transformacije u đule sa šiljcima što će vas učiniti neuništivim na kratko. Od prepreka su tu provalije, voda, šiljci, ali i kolizija sa zidom, zato se od vas traži da imate reflekse kao nindža. Zanimljivo što kada poginete (a ginućete na svakih nekoliko sekundi) iza vas ostaju leševi koji kasnije mogu da posluže kao skakaonice i platforme. Igra je besplatna, ako ne računamo neagresivni freemium model kupovine oživljavanja, koji lako možete zameniti gledanjem reklamnog videa. Taman da odmorite prste i nerve, kažemo mi. Upitna muzika i bizarno „Try harder” koje se nasumično čuje u igri ne kvare doživljaj hektičnog haosa.

Miloš CVETKOVIĆ

 
Snakebird
Rooms of Doom
Rival Fire
Try Harder
Šta mislite o ovom tekstu?
DexLand
Slip Away
Space Invaders: Alien Swarm
Bump Hero
Ready Steady Bang
Tiny Archers
Crusader Kings: Chronicles
Lifeline: Whiteout

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
14 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera