TEST OF TIME<>
092016<><>

Skeleton Krew

Skeleton Krew je najopasnija ekipa plaćenika u galaksiji, toliko opasna da ih drže u hibernaciji dok se ne pojavi problem vredan njihove pažnje. Najezda mutanata iz laboratorije profesora Kadavera je idealna prilika da ih „skinu sa leda”.

Core Design je kroz Skeleton Krew (1995) pokušao da delić magije sa arkadnih aparata prenese i na Amigu, jer se izometrijske pucačine na ovoj platformi mogu izbrojati na prste jedne ruke. Iako po koloritu igra možda i ne podseća na svoje uzore, detaljna grafika i glatko izvođenje deluju impresivno i definitivno izvlače maksimum iz AGA čip-seta.

U pitanju je bazična pucačina, bez ikakvih dodatnih izmotancija koje bi vam odvlačile pažnju od napucavanja sa protivnicima. Tročlana ekipa u sastavu Kičma, Zglob i Rebro, međusobno se razlikuje po brzini kretanja, te količini metaka koju mogu da izdrže pre nego što pokleknu. Šest, ne preterano dugih, nivoa možete preći u solo varijanti ili u kooperativnom modu sa prijateljem. Međutim, svi hvalospevi upućeni audio-vizuelnom ugođaju igre padaju u vodu zbog veoma čudno rešenog sistema kontrole likova. Naime, dok držite taster za pucanje, pomeranjem džojstika pomerate samo lika, dok se smer u kome pucate ne menja, što u kombinaciji sa često ograničenim prostorom za manevrisanje dovodi do ozbiljnih problema. Zato je ponekad bolje izbegavati direktne sukobe sa neprijateljima jer oni ionako ne haju puno za vas, osim ako im se baš ne pribiližite.

Darko MIHOKOVIĆ

 
Paperboy 1 i 2
Fist Fighter
KiKi KaiKai
Skeleton Krew
Šta mislite o ovom tekstu?
Rolling Thunder

Platforma:
Amiga 1200
Adresa:
goo .gl /FO6VEF
Veličina:
3,2 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera