PHONE ZONE<>
092016<><>

Prisma

Ako su svet mobilnih igara pokorili Pokemoni, za aplikacijski deo game koji ne podrazumeva igranje pehar odnosi Prisma, filter aplikacija koja čini da vaše fotografije izgledaju kao slikarska umetnička dela.

Pre nego što se glasno zapitate u kojoj godini živi dolepotpisani autor, moramo da kažemo da Prisma zezanje sa artsy filterima podiže na neslućeni nivo. Važe fotografije će uz malo strpljenja i minimalno podešavanje zaista izgledati kao da ih je neko naslikao, a pride neće biti opterećene količinom kiča kojom ostvarenja ovog tipa obiluju. Nabrajati filtere bilo bi izlišno, a od podešavanja postoji jedino odabir jačine primene filtera, što možda malo smeta, ali vas ništa ne sprečava da fotografiju šibnete u neki od drugih mobilnih programa za obradu. Glavna caka kod Prisme je što se filteri nalaze na mreži pa će vreme obrade zavisiti od vaše konekcije, zauzetosti servera i veličine same fotografije. Rezultati Prisme zaista su fantastični i brzo ćete biti oduševljeni njenim mogućnostima da od vaše fotografije napravi umetničko delo, u svim mogućim stilovima od gotike, Mondrijanovog kubizma pa do stripskih rešenja.

Prvih nekoliko nedelja, Prisma bila ekskluziva za vlasnike Apple uređaja, ali se u međuvremenu pojavila i za Android pametne telefone. Naoružajte se strpljenjem i kreativnošću, za sve ostalo tu je ova magična aplikacija.

Miloš CVETKOVIĆ

 
Samsung Galaxy Note 7
Acer Liquid Zest 4G
Sony Xperia E5
Sony Xperia XA
Font Lab – Text on Photo Editor
AIMP Remote Control
Prisma
Šta mislite o ovom tekstu?
Fabulous – Motivate Me!
Candid
SOSmart car crash notification
Guardian Circle
Sortd
Tasmana
StartPage Private Search
Discogs – Catalog & Collect

Platforma:
iOS, Android
Veličina:
7 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera