TEST PLAY<>
032017<><>

Youtubers Life

U trenutku pisanja ovih redova, već drugu nedelju ne jenjava fama oko navodno politički nekorektnih komentara jednog od najpoznatijih svetskih jutjubera. To je izvrstan šlagvort za igru koja je pred nama. Dok pola planete prati rasplet situacije grickajući kokice, mi smo u prilici da makar na tren vidimo kako to izgleda biti u njegovoj koži.

Youtubers Life je još jedna u nizu simsolikih igara, koja vas stavlja u kožu pionira Youtubea od srednjoškolskih dana pa sve do lukrativnih reklamnih ugovora.

Youtubers Life je još jedna u nizu simsolikih igara, koja vas stavlja u kožu pionira Youtubea na putu od srednjoškolskih dana i mamine kuhinje, pa sve do lukrativnih reklamnih ugovora sa najvećim svetskim kompanijama, od čijih ćete para na kraju kupiti i vilu na Mesecu. Nakon što prođete kroz manje-više generičku personalizaciju vašeg alter ega, igra pred vas stavlja mogućnost odabira sadržaja koji ćete propagirati na vašem virtuelnom Youtube kanalu. To može biti kanal posvećen gejmingu, muzici ili pak kulinarstvu. YL na prvi pogled izgleda poprilično jednostavno i monotono, ali je u igru implementirano toliko detalja, da vam put do najboljeg svetskog jutjubera neće biti, ni lak, ni dosadan.

Tehnička izvedba i gameplay neodoljivo podseća na legendarni The Sims. Za igranje koristite isključivo miša, za tastaturu nisu predviđene čak ni prečice. Igra se bazira na kontinuiranom ostvarivanju mini-zadataka, a sve u cilju pridobijanja sve većeg broja pratilaca na vašem kanalu. Pratioci generišu veći profit, što omogućuje kupovinu još bolje opreme za pravljenje kvalitetnijih klipova koje postavljate na kanal. Uz sve to, kako bi ovaj naslov zaista zaslužio epitet simulacije života Youtube zvezde, developeri su u igru inkorporirali čitav spektar svakodnevnih situacija, na koje ćete morati da obraćate pažnju ne bi li sve išlo po planu. Tako, na primer, morate redovno da učite, kako vam majka ne bi zbog loših ocena odnela monitor. Kada se jednog lepog dana budete osamostalili, moraćete da vodite računa da vam frižider uvek bude pun, kako bi imali dovoljno energije za pravljenje sadržaja za svoj kanal. U početku ćete deliti stan sa cimerima, koji će vas svako malo daviti izlascima u bioskop ili vam zaposedati računar, kada je njihov u kvaru. Konačno, preselićete se u vilu i angažovaćete pomoćnike koji će raditi sa vama na projektima, jer nećete moći sami da izađete na kraj sa tesnim rokovima, a najamnina vile će biti ogromna.

Ukoliko bismo tražili dlaku u jajetu, to bi u slučaju YL bila pomalo zastarela grafika za današnje standarde i isuviše oskudna, repetitivna muzička podloga, koja neretko ume da iziritira. Ipak, nećemo biti sitničavi i širokog osmeha ćemo YL najtoplije preporučiti svima. Igra predstavlja izvanrednu razbibrigu i najbolji način za tamanjenje slobodnog vremena (koje se nadamo da ga još uvek imate).

Ana KRSTIĆ

 
Torment: Tides of Numenera
For Honor
Hitman: The Complete First Season
Sniper Elite 4
Nioh
Kingdom Hearts HD II.8: Final Chapter Prologue
Diluvion
Realpolitiks
Phoning Home
Tales of Berseria
Sovereignty: Crown of Kings
Hellenica
Milkmaid of the Milky Way
Splasher
Youtubers Life
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Windows, Mac OS X, Linux
Potrebno:
dual core procesor na 2 GHz, 512 MB VRAM, 2 GB RAM
Poželjno:
quad core procesor na 3 GHz, 1 GB VRAM, 4 GB RAM
Veličina:
2 GB
Adresa:
www .youtuberslife .com
PEGI:
nema

81
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera