PHONE ZONE<>
032017<><>

Vampire: Prelude

Brujah, Tremere, Ventrue, davno je bilo kada je svet poslednji put imao priliku da kuša vaše avanture u interaktivnoj formi! Vampire: The Masquerade, tabletop franšiza sa najzagriženijim fanovima u istoriji fandoma, porodila je nekoliko odličnih igara, uključujući i najbolji i najnesrećniji RPG u istoriji, volšebni, superbagoviti, ali neponovljivi Vampire: The Masquerade – Bloodlines.

Vampire: Prelude je igra sa mnogo manjim ambicijama. U pitanju je interaktivna fikcija, odnosno, avantura-lite, predstavljena u interesantnoj formi mobilne SMS aplikacije. Kompletna naracija u igri odvija se kroz komunikaciju porukama sveže „vampirizovanog” lika, koji ne zna šta mu se dešava, sa ekvivalentno zbunjenim prijateljima, avetima prošlosti, budućim saveznicima i silama koje mu rade o glavi. Radnja je delimično nelinearna i usmeravate je odlukama na ključnim mestima, koje mogu da imaju različite ishode, pa i smrtni. U tom slučaju, vraćate se na početak scene u kojoj ste ubijeni.

U odnosu na slične igre, a pre svega na popularne pseudo-avanture, u kojima komunikacijom nekome pomažete da preživi (recimo, Lifeline serijal), Vampire: Prelude je mnogo kvalitetnije napisan. Ovo je igra koju su uobličili profesionalni novelisti, a ne game developeri, što se vidi iz svakog pasusa. Pohvalu zaslužuju i morbidne ilustracije koje prate svaku ključnu scenu u igri.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Gunman Taco Truck
US Army Survival Training
Dream Defense
Tomb of the Mask
Evil Factory
Vampire: Prelude
Šta mislite o ovom tekstu?
WarFriends
Alien Path
Sky Dancer
Rogue Life
Lords of the Fallen

Platforma:
Android, iOS, Steam
Veličina:
368 MB
Cena:
4,99 USD
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera