PHONE ZONE<>
032017<><>

WarFriends

Svako ko se upusti u potragu za novom igrom za svoj smartfon, u nekom trenutku će zastati pred morem PvP timesinkova, koje se produbljuje na dnevnom nivou. Dok većinu ovakvih naslova čine na brzinu sklepane mamipare sa Dalekog istoka, neke od njih su podjednako impresivne i zarazne igre, u koje ćete rado uložiti svoje vreme, a možda i novac. WarFriends je jedan od tih dobrih naslova, koji mogu da se pohvale visokim produkcijskim fudžetom, kvalitetnom mehanikom i freemium modelom, koji jeste odbojan, ali ne toliko da batalite igru.

Osnova igre je prepucavanje sa protivnikom, dok se obojica krijete iza sopstvenih uništivih zaklona. Tokom ovog duela, u redovnim intervalima šaljete na bojno polje NPC jedinice različitih vrsta, a tu su i specijalne karte koje možete da aktivirate u ključnom trenutku meča, bilo da pojačate sebe i svoje vojnike, ili da oslabite protivnika i njegovu armiju. Kako nižete misije i postajete sve uspešniji, tako stičete iskustvo, novac i zlatne poluge, kojima otključavate nove klase vojnika i oružja, ili unapređujete postojeće. Zabavna meta-igra je i otključavanje kozmetičkih modela i dodataka za vašeg avatara. Freemium valuta WarFriendsa, zlato, kojim možete da ubrzate unapređivanje oružja i jedinica, regeneraciju energije, stiče se i bez kupovine, tokom dnevnih izazova, takmičenja u nedeljnom ladderu, kao i učestvovanjem u klanskim ratovima.

Dragan KOSOVAC

 
Gunman Taco Truck
US Army Survival Training
Dream Defense
Tomb of the Mask
Evil Factory
Vampire: Prelude
WarFriends
Šta mislite o ovom tekstu?
Alien Path
Sky Dancer
Rogue Life
Lords of the Fallen

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
320 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera