PHONE ZONE<>
032017<><>

Alien Path

Ova igra je idealan primer kako dobra ideja i izvedba bivaju uništene gramzivošću autora. Naime, bez trošenja pravog novca uspećete samo neko vreme da se održavate iznad vode, a onda će vas konstantna borba za preživljavanje udaviti.

Alien Path je akciono-logička igra koja zahteva da se sa ekrana počiste svi neprijatelji, koji dolaze u talasima. Akcija se odvija na tabli, veličine 7 x 7 polja, na kojoj se nalaze prepreke, strelice za usmeravanje vođenog lika, odnosno portali i elastične martinele, o koje se odbijate kao loptica-skočica. Neprijatelji dolaze u raznim oblicima, veličinama i sa raznim devijantnim mogućnostima, i veoma retko možete da ih uništite jednim udarcem. Zato je potrebno koristiti specijalne moći, koje vam omogućavaju magijske karte. Njihove karakteristike, ali i karakteristike vođenog lika, boostujete novcem i prikupljenim kristalima, i to mora da se radi konstantno. Od DNK materijala možete da „iskujete” novu živuljkicu koju ćete voditi kroz borbe, ali i to zahteva resurse, kojih je uvek nedovoljno.

Inače, zaplet je jednostavan – negde u dubokom svemiru čitavu galaksiju su zauzeli militari-roboti, kojih morate da se rešite, osvajajući jednu po jednu planetu. Alien Path krase izuzetne tehničke karakteristike, zaraznost i jednostavne kontrole. Šteta što su autori bili toliko alavi, da igranje nakon određenog vremena postaje nemoguća misija za neplatiše.

Vladimir PISODOROV

 
Gunman Taco Truck
US Army Survival Training
Dream Defense
Tomb of the Mask
Evil Factory
Vampire: Prelude
WarFriends
Alien Path
Šta mislite o ovom tekstu?
Sky Dancer
Rogue Life
Lords of the Fallen

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
282 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera