PHONE ZONE<>
032017<><>

Lords of the Fallen

U pitanju je mobilna verzija Souls klona made in Poland, koji je pre dve i po godine imao mlaki debi na Steamu, da bi kasnije bio portovan i na PS 4 i XONE. Lords of the Fallen za Android i iOS nije hard-core akcioni RPG, poput svog velikog bate, već visokobudžetna kopija drugog mobilnog iOS hita, slavnog Infinity Bladea.

Biti klon IB-a podrazumeva nekoliko stvari, pre svega, stacionarnu jedan-na-jedan borbu hladnim oružjem i magijama, u kojoj protivnika dobijate serijom brzih svajpova i pravovremenog tapkanja po ekranu, kojima mašete sečivima, blokirate i izbegavate udarce, ubode i ujede. Igra se sastoji od dugačke serije takvih obračuna sa karakondžulama i zverima, od kojih su neke postojale u osnovnoj igri, ali je većina prilično friška. Uspešnim seckanjem vaših protivnika stičete iskustvo kojim levelujete i loot, koji vam pomaže da budete efikasniji u borbi. Igru suštinski malo toga izdvaja od konkurencije, koja se poslednjih godina prilično namnožila, osim možda vrlo visokih produkcionih vrednosti i fantastične grafike (za mobilne pojmove). Nivo vizuelne i sistemske ispeglanosti, na žalost, kao posledicu ima nerealno visoku cenu.

Mobilni Lords of the Fallen, dakle, izgleda lepo i nije loš, ali nipošto ne vredi 10 dolara: za te pare ste mogli da kupite njegovu „veliku” verziju za vreme zimskih popusta na Steamu.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Gunman Taco Truck
US Army Survival Training
Dream Defense
Tomb of the Mask
Evil Factory
Vampire: Prelude
WarFriends
Alien Path
Sky Dancer
Rogue Life
Lords of the Fallen
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
1,18 GB
Cena:
9,99 USD
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera