TEST OF TIME<>
032017<><>

Night Striker

U relativno bliskoj budućnosti, 2049. godine, nepoznata teroristička grupa kidnapovala je čuvenog naučnika za izučavanje laserske optike i njegovu ćerku. Nepoznato je šta zahtevaju, a Ujedinjene nacije vas angažuju da ga spasete, pre nego što đavo odnese šalu. Da bi vam koliko-toliko olakšali posao, smeštaju vas za kontrole super-tajnog hoverautomobila.

Osim što lebdite iznad druma i možete ka neprijateljima da ispaljujete energetske plotune, bez ikakvih problema dižete se visoko u nebo i tamo prašite teže dostupne nasilnike. Igra neodoljivo podseća na Space Harrier i njegove klonove, čak koristi vrlo sličan grafički engine, u čijem centru se nalaze sprajtovi, čija veličina može da se skalira.

Akcija je frenetična, a komande za podizanje i spuštanje će vas sputavati, jer su obrnute, što će vam praviti probleme u uskim prolazima i deonicama načičkanim neprijateljima. Na brzinu kretanja ne možete da utičete, pa ćete se uglavnom oslanjati na reflekse. Klasičnih života nema, već je na raspolaganju petoslojni energetski štit, koji strada prilikom sudara sa okolinom ili vrućim olovom. Na kraju svake deonice, očekuje vas duel sa šefom oblasti, a potom i obavezno punjenje štitova. Put do cilja možete sami da birate, s obzirom na to da Night Striker dolazi sa piramidalnim rasporedom nivoa, baš kao Out Run. To igri daje dozu replayabilnosti. Nivoi su kratki i nabijeni čistom akcijom, i prava je šteta što ne postoji mogućnost igranja dva ljudska igrača u kooperativnom režimu.

Vladimir PISODOROV

 
Out Zone
Bill’s Tomato Game
Omega Fighter
Chip’s Challenge
Night Striker
Šta mislite o ovom tekstu?
Fightin’ Spirit

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
www .romnation .net /srv /roms /57056
Veličina:
3,3 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera