PHONE ZONE<>
042017<><>

Beatwave

Princip po kojem funkcioniše Beatwave, unekoliko nas podseća na trackere koji su palili i žarili Amiga scenom. Ovde su stvari nešto drugačije, ipak je u pitanju moderna aplikacija, mada će nostalgičari lako pronaći dodirne tačke. Na primer, muzika se stvara preko četiri odvojena „kanala” koji se sastoje iz dve grupe „nota”. Vrh ekrana rezervisan je za visoke tonove, a kako idete ka dnu, tako tonovi postaju sve dublji i dublji. Na samom dnu nalazi se ritam sekcija...

Sve što treba da učinite je da u matricu postavljate kvadratiće koji predstavljaju note. Radna površina je kao sveska na kvadratiće. Možete da tapnete prstom o ekran ili da povučete liniju ako hoćete da zvuk duže traje. Ritam sekcija može da zauzme i čitav ekran (neki od pomenutih kanala), kada je svaka linija matrice praktično jedan udarački/ritam instrument. Do upečatljivih rešenja dolazi se brzo, a instrumente možete da menjate „u letu” bez previše pametovanja.

Da biste u potpunosti ovladali resursima programa, potrebno je da provedete neko vreme „čačkajući” opcije. Sve je osmišljeno tako da na test stavi korisnikovu intuiciju i snalažljivost, jer nije u pitanju klasična aplikacija za muziciranje. Inače, Beatwave je alatka za izradu instrumentala koji će se ponavljati. „Snimite” liniju koja ide preko ekrana, kako dodirne „note” tako se iz zvučnika začuje melodija, a kada dođe do kraja ekrana, „skače” na početak i postupak se ponavlja.

Vladimir PISODOROV

 
HTC U Ultra
Coolpad Cool S1
Huawei P10
HP Elite x3
Blue Mail – Email Mailbox
Speedr
ooniprobe
SystemPanel 2
Beatwave
Šta mislite o ovom tekstu?
Amazon Chime
Microsoft GigJam
Water Drink Reminder
Racelink – Virtual Racing
Peppa Pig: Paintbox
Podcast Go

Platforma:
iOS
Veličina:
129 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera