PHONE ZONE<>
052017<><>

Tiny Miners

U ovoj pojednostavljenoj verziji P.P. Hammera cilj je doći do dna svakog od dostupnih rudnika. U njima skupljate novčiće, rudu, blago i sve predmete koji vam se učine zanimljivim (tekstil, kosti, konac, sijalice...). Po ekranu se krećete samo levo-desno swipovanjem prsta, dok se ekran automatski skroluje nadole. Na raspolaganju je i „specijalka” (swipe prstom nadole) koju aktivirate kada naiđete na stene, led i ostale prepreke koje ne možete da savladate običnim čukanjem pijuka.

Osim što je krasi izuzetna grafika, frenetično izvođenje i velika zaraznost, Tiny Miners ima još jednog keca u rukavu. U pitanju je zapravo role play igra u kojoj možete da birate vođeni lik i nadograđujete mu sposobnosti boostovanjem opreme kojom barata. Tako možete da mu pribavite moćniji pijuk, bolje odelo, otporniji šlem, jače osvetljenje i tako dalje. Do poboljšanja dolazite eksperimentalnim kombinovanjem pronađenih predmeta, i naknadnom proizvodnjom u sopstvenoj laboratoriji. Svi predmeti se troše pa ih je potrebno opravljati kako biste bili u mogućnosti da napredujete.

Nivoi od vas uglavnom zahtevaju dosezanje određene dubine, a ponekad je vreme za to ograničeno. Osim oštrih prepreka koje tope health kao sunce puter, tu su i mnogo opasnija smetala – bombe, led koji vam nepredvidivo menja smer kretanja, nafta koja vas naglo pogura ka dnu, džinovski crvi, pauci... Pre silaska u okno možete da aktivirate do tri različite pomoći među kojima su štit, magnet koji privlači predmete i hidro-bušilica.

Vladimir PISODOROV

 
RollerCoaster Tycoon Touch
Warp Shift
Smurfs Bubble Story
Tiny Miners
Šta mislite o ovom tekstu?
Indefinite: Interrogation Game
Piczle Lines DX
Super Tank Rumble

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
176 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera