PHONE ZONE<>
052017<><>

Super Tank Rumble

Pred nama je svojevrsna mobilna verzija igre World of Tanks. Doduše, ovde se borite protiv online protivnika u „jedan na jedan” maniru, a osim mehanizacije, morate da mu potprašite i živu silu. Sledeća očigledna razlika između ovih naslova je što je Super Tank Rumble 2D ostvarenje u kojem se akcija posmatra „sa strane”.

Najupečatljiviji feature igre je hangar u kojem imate priliku da po sopstvenom nahođenju izradite oklopno vozilo kojim ćete upravljati u boju. Na raspolaganju je čak 100 različitih delova koje uklapate na šasiju sastavljenu od naročitog broja „tačaka za varenje”. Ono što izradite uopšte ne mora da liči na tenk, dovoljno je da se kotrlja i da ispaljuje vruće olovo, ponekad je samo to potrebno za pobedu. Naravno, mogućnost raznolikog stvaranja krajnjih rešenja dovodi do otkačenih situacija i kreacija koje kao da su izašle iz Mad Max univerzuma. Džipovi, prikolice, automobili, guseničari, amfibije... samo birajte i ne ustručavajte se da probate.

Pre nego što se odvažite i krenete u borbu, svoje sklepano čedo obavezno proverite – da li su svi šrafovi na mestu i da li šasija drži delove. Tenk na bojno polje „pada” sa visine i sigurno ne želite da mu pootpadaju delovi koje ste prevideli (dešava se češće nego što mislite). Upravljanje je jednostavno, pa tako imamo dva seta odvojenih kontrola za kretanje levo-desno, odnosno za podešavanje nagiba cevi, a tu je i dugme (na drugom kraju ekrana) kojim pucate.

Vladimir PISODOROV

 
RollerCoaster Tycoon Touch
Warp Shift
Smurfs Bubble Story
Tiny Miners
Indefinite: Interrogation Game
Piczle Lines DX
Super Tank Rumble
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
140 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera