TEST OF TIME<>
052017<><>

Marvel Land

Princ Talmit je junak još jedne screparajuće priče u kojoj nasuprot svim izgledima on spasava svoju ljubu iz kandži zlog prevrtljivca. On je bez svoje dragane Wondre ostao u zabavnom parku! Tamo je se dočepao kralj krtica, koji ne namerava da je pusti bez borbe.

Izvođenje neodoljivo podseća na Super Mario Bros. Očekuje vas horizontalno skrolovanje, „naskakanje” protivnicima na glavu, preskakanje provalija, pentranje po platformama, ali i borba sa vremenom. Kako se radnja odvija u luna-parku, podrazumeva se šareno okruženje puno raznih živuljki i delova scenografije od kojih je većina neprijateljski nastrojena. Posebnu pažnju treba obratiti na devijantnu armiju krtica, koja je do poslednjeg atoma snage odana svome kralju.

Krećete se dosta sporo i uz blagi efekat inercije, što pomalo otežava zadatak protiv (uglavnom) predvidivih neprijatelja. Međutim, možete da pokupite power-upove, uz čiju pomoć skačete dalje, letite, klonirate se, krećete se brže... Igra je podeljena na četiri sveta, od koji svaki, sem drugog, sadrži po četiri deonice (drugi ih ima pet) i na kraju svakog vas očekuje neobična borba sa bossem u stilu mini-igre. Tehničke karakteristike nešto zaostaju za referentnim ostvarenjima, pa je i to jedan od razloga što igra nije postigla preteran uspeh na tržišu. Za njeno izdavanje zaslužna je kompanija Namco, koja je to učinila početkom 1990. godine.

Vladimir PISODOROV

 
Dragon Spirit i Dragon Saber
Diggers
Marvel Land
Šta mislite o ovom tekstu?
Traders
Formula One Grand Prix

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
www .romnation .net /srv /roms /56758
Veličina:
1,4 MB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2015. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 2.54
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera