NA LICU MESTA<>
052017<><>

INAT Summit

Nova konferencija

Beograd, više lokacija, 20-23. april

Prisustvovali smo novom skupu na našim prostorima pod nazivom „Innovation Attitude Summit”, sa interesantnim akronimom koji, kako mnogi tvrde, nema prevod u drugim jezicima. „Inat je prva internacionalna IT konferencija koja u fokusu ima mentorstvo mladih profesionalaca”.

Događaj koji je trajao par dana organizovan je prilično ambiciozno, pa su domaći i strani učesnici imali prilike da se okupe u Beograđanki, Pozorištu na Terazijama, Domu Narodne skupštine i Privrednoj komori Srbije. Organizovane su i radionice na dan održavanja Beogradskog maratona koji su učesnici mogli da prate u pauzi. Izbor predavača je bio dobar sa zanimljivim temama, pa iako je bilo nekih nedostataka u organizaciji, preporučujemo da gosti sledećeg puta dođu u većem broju.

Slušali smo motivacione govornike, kojima ništa ne verujemo jer bi vas svojim nastupom motivisali i birajući slučajne reči iz rečnika. Bilo je reči o preduzetništvu, IoT-u, investicijama, zatim su održane i radionice koje su pokrile teme kako oformiti softverski tim, kako dobiti šestocifrenu injekciju od crowd-funding kampanje. Posebno je pripremljena dodela nagrada najuspešnijim firmama i pojedincima, po posebnim kriterijumima u duhu konferencije, za koje ste se mogli prijaviti u prethodnom periodu.

Kao mladi profesionalac mogli ste da sklopite poznanstvo sa mnogim preduzetnicima iz sveta i „pokupite” kontakte i znanje. Investitori su bili u prilici da upoznaju mlade talente i vlasnike budućih i perspektivnih kompanija ili ideja u koje vredi ulagati, dok su velike kompanije mogle da potraže mlade talente koje bi uvrstili u svoje redove.

Ognjen POPOVIĆ

 
 NOVE TEHNOLOGIJE
Roborace

 TRŽIŠTE
Osuđenost na Microsoft Windows?

 NA LICU MESTA
INAT Summit
Šta mislite o ovom tekstu?
LG i Arena Cineplex saradnja
Otvaranje Big Fashion šoping centra

 KOMPJUTERI I FILM
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge
Alien: Covenant
King Arthur: Legend of the Sword
Filmovi, ukratko

 SITNA CREVCA
Kako postati programer (8): Oblast vidljivosti promenljivih i funkcija

 VREMENSKA MAŠINA
Referendum, Big Blue i Teorija haosa

 PRST NA ČELO
Nebo nije granica
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera