NA LICU MESTA<>
052017<><>

LG i Arena Cineplex saradnja

OLED u bioskopu

Novi Sad, 4. april

Kompanija LG Electronics predstavila je prvi put u regionu OLED 4K televizor iz premijum Signature linije proizvoda, u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu. Kako najnovija OLED tehnologija unosi u domove ljudi kristalno čistu i realnu sliku, kao i duboke crne nijanse koje su do sada mogle da se dožive samo u najsavremenijim bioskopima, jedna od najsavremenijih bioskopskih sala prvog multipleksa u Vojvodini, Arene Cineplex, sa pravom je ponela ime „LG OLED 4K” sala.

Saradnja kompanije LG sa novosadskim bioskopom Arena Cineplex nastala je na temeljima zajedničke posvećenosti inovacijama, vrhunskoj reprodukciji slike i najzahtevnijim standardima kada je u pitanju rezolucija. Kuriozitet je da je model 4K projektora u sali Arene Cineplex koji pruža kristalno čistu sliku, uvršten i u „Ginisovu knjigu rekorda” kao najsvetliji bioskopski projektor na svetu (u svojoj klasi). U ovo su se uverili brojni predstavnici medija i gosti na projekciji futurističkog filma „Duh u oklopu”. Pre uranjanja u svet savršenih boja i zvukova, prisutne u novoj LG OLED sali pozdravio je gospodin Bumseop Lee, regionalni predsednik kompanije LG Electronics za region Centralno-istočne Evrope, sa predstavništvom u Budimpešti.

LG Signature 65G6 OLED televizor, dobitnik „Nagrade za najbolju inovaciju” na Sajmu potrošačke elektronike CES, elegantan je i jednostavan, bez nepotrebnih elemenata koji odvlače pažnju korisnika od uživanja u sadržaju. Ovaj televizor pruža jedinstveni Picture-on-Glass dizajn, praćen ultra tankim OLED panelom, sa prozirnim crnim pozadinskim staklom i sistemom zvučnika koji se nalazi na prednjem delu televizora. LG SIGNATURE linija proizvoda postala je simbol za sklop najbolje tehnologije i dizajna.

S.K.

 
 NOVE TEHNOLOGIJE
Roborace

 TRŽIŠTE
Osuđenost na Microsoft Windows?

 NA LICU MESTA
INAT Summit
LG i Arena Cineplex saradnja
Šta mislite o ovom tekstu?
Otvaranje Big Fashion šoping centra

 KOMPJUTERI I FILM
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge
Alien: Covenant
King Arthur: Legend of the Sword
Filmovi, ukratko

 SITNA CREVCA
Kako postati programer (8): Oblast vidljivosti promenljivih i funkcija

 VREMENSKA MAŠINA
Referendum, Big Blue i Teorija haosa

 PRST NA ČELO
Nebo nije granica
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2015. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 2.54
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera