PHONE ZONE<>
052017<><>

Relaxing Sounds for Me

Ko ne bi voleo da se usred gradske gungule izoluje i na miru sluša lagani šum talasa na plaži nekog okeana, još i da pada i kiša... Eh... I da su zvuci tropske šume pune života u pozadini. I zov galebova. I kitovi.

Za one kojima sve ovo ne zvuči kao preterano izvoljevanje, već kao opuštajuća seansa, a nisu u mogućnosti da se spakuju i odjezde putem neke egzotične destinacije, Apalon Apps donosi idealan kompromis u vidu aplikacije Relaxing Sounds for Me, koja vam pruža mogućnost da se isključite i opustite uz najbolje iz prirode, u audio smislu, bez potrebe za mrdanjem iz fotelje.

Aplikacija donosi obilje raznoraznih zvukova, poput onih iz našeg uvoda i još gomile drugih, poput letnje oluje, umiljatog oglašavanja kućnih ljubimaca i nezaobilaznog favorita, pucketanja vatrice u kaminu. Postoji niz mogućnosti za manipulaciju zvučnim repertoarom, više zvukova se može puštati istovremeno kako bi se stvorio opuštajući ambijent. Vreme za „čiliranje” je moguće ograničiti putem tajmera, jer ipak kod dosta ljudi postoji tendencija da se prepuste šumu vodopada i kiše koja dobuje po prozoru, pa da zaborave da je trebalo da se uhvate nekog posla pre dva sata. Čak i zvuk grmljavine deluje opuštajuće, pa aplikacija možda može da pomogne ljudima koji imaju problema sa grmljavinom.

Zvukovi su odličnog kvaliteta, aplikacija je fino dizajnirana i laka za korišćenje, tako da je slobodno možemo preporučiti.

Srđan BRDAR

 
Huawei P10 Plus i P10 Lite
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy Tab S3
Lenovo Moto G5 i G5 Plus
MyKi Pet
Focus Timer Reborn
Meteor – App Speed Test
Oversec
GlassWire – Data Usage Privacy
GrammarPal
Relaxing Sounds for Me
Šta mislite o ovom tekstu?
Scanner for Me
Libby
WebMD
Mali maturant
Depresija: razgovarajmo
Microstockr Mobile

Platforma:
Android
Veličina:
14 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera