PHONE ZONE<>
052017<><>

WebMD

Kao što je nekad svako domaćinstvo imalo knjigu „Doktor u kući”, tako bi danas svaki vlasnik iOS ili Android mobilnog telefona trebalo da instalira besplatnu aplikaciju WebMD. Jednostavno, ovaj softver je najbliže prišao pomenutom štampanom ostvarenju, a nudi i neke dodatne pogodnosti.

WebMD „obrađuje” brojne simptome, bolesti, pa čak i potencijalno smrtonosna zdravstvena stanja. Na razumljivom jeziku nudi opise i savete kako se u određenim situacijama treba ponašati, a tu su i ilustracije koje treba da dočaraju specifične postupke i zahvate. Postoji i sekcija Prva pomoć, kojoj ćete se obratiti kada dođe do vanrednih situacija koje zahtevaju hitno delovanje. Materijal je podeljen po oblastima i izuzetno uredno sortiran, a postoji i funkcija pretraživanja.

Svojevrsni bonus su uputstva o primeni naročitih lekova, uz nezaobilazne savete o kontraindikacijama i šta raditi ako do njih dođe. Na raspolaganju je i rečnik medicinskih fraza i izraza, a posebno nam se svidelo što postoji sekcija Tests & Procedures, iz koje saznajete kako se izvode naročiti pregledi, šta se „snima”, proverava, uz pomoć koje opreme... Ljudima koji svakodnevno piju prepisane lekove značiće sekcija Medication Reminders, koja služi kao svojevrsni podsetnik da treba uzeti terapiju. Konačno, tu je i robusni Symptom Checker, koji vas korak po korak, definisanjem simptoma koje osećate, vodi do virtuelne dijagnoze.

Vladimir PISODOROV

 
Huawei P10 Plus i P10 Lite
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy Tab S3
Lenovo Moto G5 i G5 Plus
MyKi Pet
Focus Timer Reborn
Meteor – App Speed Test
Oversec
GlassWire – Data Usage Privacy
GrammarPal
Relaxing Sounds for Me
Scanner for Me
Libby
WebMD
Šta mislite o ovom tekstu?
Mali maturant
Depresija: razgovarajmo
Microstockr Mobile

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
62,1 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera