PHONE ZONE<>
052017<><>

Microstockr Mobile

Ako se bavite prodajom fotografija ili crteža preko stock sajtova, velika je verovatnoća da imate naloge na bar nekoliko najpoznatijih, a možda čak i na gomili manjih. Međutim, kad se posao zahukta, praćenje svih relevantnih podataka može da postane zamorno.

Naravno, ono što nas sve najviše zanima u tom pogledu jeste praćenje prihoda i upravo tu na scenu stupa aplikacija Microstockr. U pitanju je jednostavan programčić s podrškom za većinu poznatih stock sajtova (mada je zanimljivo da nema recimo Adobe Stocka). Na listi birate sajtove na kojima imate materijal, unosite akreditive, a kao rezultat ćete dobiti objedinjenu listu koja vam pokazuje sve bitne detalje u vezi s prodajom na datoj lokaciji: trenutni bilans na računu, poslednje prodate fotografije i slično. Znači, umesto da se logujete u svaku od usluga, dovoljno je da podignete aplikaciju na telefonu i vidite izlistanu zaradu na svim sajtovima.

Aplikacija nije baš savršena, pa tako logovanje na neke sajtove ne funkcioniše. U vreme testiranja nama nije radio Dreamstime, a po forumima se može videti da i drugi povremeno zataje. Treba imati na umu i da će vam aplikacija prikazivati da imate 0 dolara zarade sve dok ne skupite određenu sumu za isplatu (100 ili više dolara).

Ovo je zaista sjajno zamišljen programčić, ali još prilično nedoteran, verovatno delimično i zbog različite funkcionalnosti različitih stock usluga. Ipak, čak i ovakav, i te kako pomaže.

Jovana KUZMANOVIĆ

 
Huawei P10 Plus i P10 Lite
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy Tab S3
Lenovo Moto G5 i G5 Plus
MyKi Pet
Focus Timer Reborn
Meteor – App Speed Test
Oversec
GlassWire – Data Usage Privacy
GrammarPal
Relaxing Sounds for Me
Scanner for Me
Libby
WebMD
Mali maturant
Depresija: razgovarajmo
Microstockr Mobile
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, IOS
Veličina:
8 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
microstockr .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2015. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 2.54
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera