PHONE ZONE<>
072017<><>

Egg, Inc.

Upravljate farmom kokošaka koja je ujedno i svojevrsni poligon za „naučna istraživanja”. Da biste pronikli u tajne univerzuma, potrebno je da štancujete jaja kao na traci, da smišljate sve čudnovatije načine za njihovu distribuciju, ali i da sakupljate novac, na čijoj količini bi vam pozavideo i Baja Patak.

Egg, Inc. koristi monetarni sistem koji po broju nula izlazi iz okvira antologijske inflacije devedesetih godina prošlog veka. Nadograđivanje farme papreno je skupo i bukvalno nikad nećete imati dovoljno keša za sve potrepštine. One su mahom nevidljivog karaktera i omogućavaju bržu proizvodnju jaja, efikasniji transport, veću cenu na tržištu i tome slično. Pripazite na dronove, konkurencija ne spava i redovno ih šalje u izviđanje, a ako ih oborite, prilično lepo ćete se omastiti. Nagradni paketi, odnosno mogućnost da se gledanjem reklamnih video-klipića dočepate još neke kintice, ne stižu dovoljno često,.

Osnovna stvar koju treba da obezbedite je dovoljno veliki inkubator, potom slede prostrani kokošinjici, a na koncu, tu su i transportna sredstva za dostavljanje jaja do kupaca. Perad u „barake” šaljete pritiskanjem naročitog, Chicken dugmeta, a od nivoa trenutnog razvoja zavisi koliko će stampedo trajati i koliko ćete kokica „pogurati” do posla. Inače, svaka misija od vas zahteva razvoj određenog tipa jajeta i namicanje naznačene količine novca. Kada to uspete, farmu prodajete i krećete ispočetka.

Vladimir PISODOROV

 
Slayaway Camp
Egg, Inc.
Šta mislite o ovom tekstu?
Harvest Moon: Lil’ Farmers
Pro Evolution Soccer 2017
Reckless Getaway 2
Angry Birds Evolution
Black Blue
Adventures in Dreamland
Mushroom Heroes
Zen Cube

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
53,6 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera