NA LICU MESTA<>
072017<><>

Vip Mobile jubilej

Deset godina u Srbiji

6. jun

Kompanija Vip Mobile proslavila je desetogodišnjicu poslovanja u Srbiji i tim povodom uvela NEO tarife, prve postpejd pakete na tržištu koji nude neograničenu komunikaciju prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji.

Prvu deceniju poslovanja najmlađeg operatera u Srbiji obeležile su kontinuirane investicije u razvoj mreže, usluga i inovacija koje su postavile nove standarde na tržištu, poput uvođenja prvih tarifa sa besplatnim razgovorima u okviru mreže, megabajtima u okviru paketa, mogućnosti kupovine telefona za 1 dinar ili uvođenja uređaja sa Android operativnim sistemom. Takođe, Vip korisnici su prvi mogli da brzo surfuju u HSPA+/3.5G, a potom i 4G mobilnoj mreži koja je ubedljivo najveća u Srbiji jer u ovom trenutku pokriva više od 85% teritorije.

„Od samog početka uvodimo nove trendove, tehnologiju i usluge koje nastojimo da približimo i učinimo pristupačnim najširem krugu korisnika u Srbiji. Narednih deset godina započinjemo ponudom koja ponovo pravi prekretnicu na tržištu i jača konkurentnost, što je uvek u interesu krajnjih korisnika”, izjavio je ovom prilikom Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanije Vip mobile.

Pored neograničenih razgovora i poruka NEO postpejd tarife imaju najviše gigabajta za iznos mesečne pretplate na tržištu. Svi novi ili korisnici koji obnove ugovor mogu izabrati NEO 2 tarifu sa 2GB već od 999 dinara, uz dvogodišnju ugovornu obavezu.

Kompanija Vip je do sada je uložila blizu 950 miliona evra u poslovanje što je čini i najvećim grinfild investitorom u zemlji. Vip u ovom trenutku ima tržišno učešće od 22.8 odsto i 2,2 miliona korisnika, o kojima brine više od 1.000 zaposlenih.

S.K.

 
 NOVE TEHNOLOGIJE
Da li smo otkrili vanzemaljske megastrukture?

 TRŽIŠTE
Pružaoci cloud usluga

 NA LICU MESTA
PHP Srbija Conference 2017
Symphony jubilej
HTC U11 promocija
Vip Mobile jubilej
Šta mislite o ovom tekstu?
Konferencija „Intelektualna svojina i Internet”
Seminar „Think LEAN” (najava)

 KOMPJUTERI I FILM
Spider-Man: Homecoming
Valerian
Filmovi, ukratko

 SITNA CREVCA
Kako postati programer (10): relacione baze, prosleđivanje parametara funkciji, stack, heap, regex

 VREMENSKA MAŠINA
NAFTA, redov Rajan i GTA: San Andreas

 PRST NA ČELO
Lekcija iz poštovanja
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera