PHONE ZONE<>
092017<><>

Titanfall: Assault

Najveći mobilni hit ovog leta je ultrainteresantan MOBA naslov koji dolazi u formi mešavine Titanfalla i Clash Royalea. Titanfall: Assault je verovatno najbolja mobilna MOBA, ukoliko izuzmemo CR, koji je ipak klasa za sebe...

Titanfall: Assault je istovremeno vrlo jednostavan i vrlo genijalan naslov. Cilj svake šorke u areni je uništenje protivničke baze ili dostizanje 100 poena kroz osvajanje tačaka na terenu, ali, umesto magijskih kripova iz sličnih igara, ovde koristite pilote, titane i burn karte iz „velikog” Titanfalla za PC i konzole. Dodirne tačke sa Clash Royaleom su mnogobrojne i pre svega se tiču upotrebe jedinica na terenu i njihovog skupljanja (u formi karata) i nadograđivanja. Ponovo je tu onaj zarazni sistem sakupljanja loot kovčega kojima treba od par sati do pola dana da bi se otvorili i napredovali po tierima koji otključavaju nove jedinice i nove borbene arene.

Igra se razlikuje od Clash Royalea po impresivnoj izometrijskoj grafici i zadacima u mečevima, koji se, pored uništenja baze, svode i na klasičan domination. Osvajanje i držanje tačaka A, B i C zarađuje vam poene, a ko prvi stigne do 100, bez obzira na status baznih turreta, pobedio je. Tačke osvajate slanjem pilota ili dropovanjem burn karti sa pešadijom ili drugim stacionarnim jedinicama. U igri postoje tri kategorije jedinica, a u okviru svake postoje „modeli” koji se razlikuju po oružju i defaultnom ponašanju. Tako, na primer, postoje titani koji su dobri za borbu sa pojedinačnim ciljevima, titani-tenkovi koji se bore AoE napadima protiv pešadije... Sve jedinice se ponašaju u skladu sa predefinisanim zadatkom, tako da posle „ispaljivanja” na teren možete samo da ih gledate ili im eventualno pomognete u postizanju cilja (recimo, slanjem pilota na ključnu tačku i postavljanjem stacionarne turele koja će da ga pokriva u slučaju kontranapada). Jedinica, a samim tim i strategija, ima toliko da ćete na igru navikavati progresivno i lagano nedeljama.

Titanfall: Assault je besplatna igra koja se izdržava opcionom prodajom novca (za nadograđivanje jedinica) i zlata (za rašovanje otvaranja kovčega). Ako imate strpljenja i discipline, trošenje realnog novca uopšte neće biti neophodno.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Titanfall: Assault
Šta mislite o ovom tekstu?
Vista Golf
Miracle Merchant
Full of Stars
Roland Garros Tennis Champions
WWE Tap Mania
Unlucky 13
Laps – Fuse
Calculator: The Game
Brainful

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
1,09 GB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera