PHONE ZONE<>
092017<><>

Vista Golf

Ova jednostavna iteracija mini-golfa stiže sa lepim iznenađenjem. Naime, autori su se odlučili na krajnje neuobičajen potez i omogućili su da svakih sedam dana uživate u nova tri terena. Međutim, to ne znači da se tereni gomilaju, već da se stari jednostavno menjaju novima. Iako nemate protivnike, postignuti rezultati se pamte i uploaduju u online rang-listu na kojoj se nalaze i iOS i Android igrači. Nakon nedelju dana sve se resetuje i krećete ispočetka.

Fizički model nije za padanje u nesvest, ali sve se nadomešćuje arkadnom orijentacijom i igranjem „u pokretu”. Loptica se ka rupi usmerava jednostavnim swipeovanjem prsta po ekranu, a sličan princip primenjuje se i na rotiranje/zumiranje pogleda. To je zapravo i sve što se od kontrola nalazi na raspolaganju. Inače, svaki teren se sastoji iz 18 rupa i donosi drugačiju težinu: Easy, Medium i Hard. Imate pravo i na mulligan, odnosno na ponavljanje udarca kada opasno zabrljate, ali tu mogućnost dobijate na kašičicu.

Tereni su izuzetno modelovani sa mnoštvom prepreka i objekata čiji broj eksponencijalno raste izborom težine. Loptica (koja je nešto veća nego što bi trebalo) može i da ispadne van okvira terena, ali se to ne penalizuje, već udarac samo ponavljate. Ukoliko vam nije do takmičenja, možete da se okušate i u beskonačnom režimu igranja. Jedina stvar koja nam se nije svidela kod Vista Golfa jeste netransparentost objekata koji previše često zaklanjaju vidik i teraju vas da rotirate prikaz.

Vladimir PISODOROV

 
Titanfall: Assault
Vista Golf
Šta mislite o ovom tekstu?
Miracle Merchant
Full of Stars
Roland Garros Tennis Champions
WWE Tap Mania
Unlucky 13
Laps – Fuse
Calculator: The Game
Brainful

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
64,5 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera