PHONE ZONE<>
092017<><>

Roland Garros Tennis Champions

Nova mobilna simulacija tenisa u centar zbivanja postavlja terene u Bulonjskoj šumi, što znači da ćete imati prilike da igrate na Šatrijeu, Suzan Lenglenu, ali i na nekim od pomoćnih terena. Nažalost, grafika je mogla da bude znatno bolja, pa ne možemo da kažemo da ćete uživati kao da ste tamo, ali šta je – tu je.

Igra se izdvaja od ostalih iz žanra po tome što se upravljanje obavlja samo jednim prstom. Priprema za udarac izvodi se tako što pritisnete virtuelni taster na ekranu i otpustite ga u momentu kontakta loptice sa reketom. Taster je u isto vreme i komandna „pečurkica”, što dalje znači da njegovim „šetanjem” levo-desno birate deo terena u koji ćete uputiti lopticu. Duže držanje tastera znači i jači udarac, a očigledan nedostatak je to što će vam nedostajati finese. Tako, na lob udarce i drop-šotove možete da zaboravite, ali i na izlaske na mrežu. Naime, igrač se kreće samostalno, i to po osnovnoj liniji, mada postoji mogućnost da ga poterate i sami. Da bi sve ovo bilo moguće, loptica leti prilično sporo, te se čini da igrate nekakvu tenis-strategiju.

Karakteristike vođenog tenisera poboljšavaju se prikupljanjem iskustvenih poena, a možete da ih boostujete i kupovinom boljih reketa. Na meniju je i zamena opreme, ali ona ne utiče na performanse. Na početku igrate prijateljske mečeve, a kasnije dolaze turniri na kojima ćete morati da igrate kvalifikacije.

Vladimir PISODOROV

 
Titanfall: Assault
Vista Golf
Miracle Merchant
Full of Stars
Roland Garros Tennis Champions
Šta mislite o ovom tekstu?
WWE Tap Mania
Unlucky 13
Laps – Fuse
Calculator: The Game
Brainful

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
245 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera