PHONE ZONE<>
092017<><>

My Script Calculator

Pred kakvim se samo besmislenim poslom nalaze autori softverskih digitrona? Gotovo sve je već „izmišljeno” i viđeno sto puta u različitim veličinama i oblicima. Osim što su neka rešenja puna mogućnosti i funkcija, tu su i ona sa drugog kraja spektra, koja vrše emulaciju naročitih hardverskih modela. Pa šta je onda još ostalo? Upravo ono što nudi My Script Calculator...

Niti je u pitanju digitron koji računa sve, niti je reč o alatki koja predstavlja digitalnu kopiju nekog real life uređaja. My Script Calculator je digitron koji je u isto vreme i program za prepoznavanje korisnikovog rukopisa, koji se u realnom vremenu „pretvara” u brojeve. To se radi sa takvom preciznošću i umećem da na prvi pogled izgleda neverovatno. Bukvalno možete pisati nogama po ekranu, a My Script Calculator će sve to uspeti da prepozna i pretvori u brojke. Ne samo to, na ekranu će se gotovo momentalno ispisati i rešenje. No, to je, verovali ili ne, tek početak priče.

Ukoliko u „pisanju” matematičkog izraza pogrešite, deo jednostavno možete da „prežvrljate” i program će umeti da prepozna da se radi o novom broju. Isto tako, čitavi delovi mogu da se brišu, uz osvežavanje rezultata u realnom vremenu. Inače, ukoliko vam smeta što My Script Calculator automatski izbacuje rezultat, to možete u sekciji sa podešavanjima da isključite i aktivirate režim računanja po pritiskanju dugmeta Calculate. Kad smo već kod podešavanja, možete da birate sa koliko će se decimala raditi, da li će se koristiti stepeni ili radijani, kao i da li program koristi levoruka ili desnoruka osoba.

Jedan od glavnih featuresa programa jeste broj podržanih operacija. Autori su otišli toliko daleko da su omogućili čak i rešavanje jednačina sa jednom nepoznatom. Umesto nepoznate, samo upišete znak pitanja i na konju ste. My Script Calculator, pored osnovnih operacija, radi sa zagradama, korenima, razlomcima, eksponencijalnim/apsolutnim vrednostima, trigonometrijskim funkcijama, (prirodnim) logaritmima, a u mogućnosti je i da prepoznaje konstante. Bez ikakvih problema se snalazi sa faktorijelima, procentima i tako dalje. Program će vas sigurno oduševiti ugrađenim mogućnostima. Tu je i beskonačna Undo/Redo funkcija, tako da možete da idete tamo-amo po memoriji ukoliko često pravite greške.

Iako je inicijalno besplatan, za My Script Calculator možete da poručite takozvani Power paket, koji donosi nekoliko zanimljivih mogućnosti. Na primer, program će zapamtiti apsolutno svaki upisan matematički izraz i dozvoliti vam da ga iskoristite ponovo ili kopirate u neki drugi program, dobijeni rezultat se jednostavnim prevlačenjem po ekranu može iskoristiti u nekom novom izrazu ili prevući do vrha ekrana, tada se čuva u specijalnoj memoriji. PowerPack košta samo jedan jedini američki dolar.

Vladimir PISODOROV

 
Nokia 3 i Nokia 6
Motorola Moto C i C Plus
Samsung Galaxy J3 (2017)
BlackBerry KeyOne
Lighting Diagram Maker
Adobe Scan
Loopsie
iMotion
Camera Roll – Gallery
RedZone Map
Temp Mail
My Script Calculator
Šta mislite o ovom tekstu?
Zombies, Run! 5k Training Free
Text Converter – All in one

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
21,3 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .myscript .com /calculator
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera