PHONE ZONE<>
102017<><>

Flip Master

Ne mogu sve sportske igre na vašem smartfonu biti fudbal, te smo isprobali simulaciju skakanja na trambolini, discipline koja na listi sportskih igara u Srba stoji daleko iza bacanja kamena s ramena i Starcrafta. Majstor Obrtanja nam donosi prilično dobar pristup kontrolisanju vašeg lika, koji automatski odskače pri padu na trambolinu, dok vi pritiskom ekrana radite piruete u vazduhu, pazeći da ne padnete na glavu, što predstavlja kraj igre. Tokom skoka, pomeranjem prsta usmeravate lik, jer se i udaranje u ivicu računa kao poraz.

Karakteristike likova budžite treniranjem, a nove vazdušne majstorije, koje vaš lik može da uvrsti u svoj performans i zaradi vam dodatne poene, otključavate. Otključati možete i nove likove, nove lokacije na kojim skačete i razne iteme koji vam daju privremeni boost karakteristika. Otključavanje se vrši davanjem pravih para ili igranjem lutrije u kojoj otključavate nasumičnu stavku. Okretanje bubnja takođe plaćate novcem (premium ingame valutom) ili zlatom, koje možete zaraditi i gledanjem reklama. Po pitanju monetizacije, igra je prilično napadna i dosadna sa čestim reklamnim ekranima.

Fizika i animacija su adekvatne, što je verovatno i najznačajnije za ovu igru, dok su zvučni efekti, muzika i komentator neinteresantni. Sama igra je zabavna, ali je ne možemo preporučili zbog konstantnog kamčenja para i naturanja reklama, koje prevazilazi uobičajene standarde.

Srđan BRDAR

 
Dragonbolt Vanguard
Vault Raider
Stormbound: Kingdom Wars
Battlejack
Iron Marines
Mini Ini Mo
Top Gear Road Trip
Flip Master
Šta mislite o ovom tekstu?
Data Wing
Zlatan Legends
Tiny Striker: World Football

Platforma:
Android, iPhone
Veličina:
75 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera