PHONE ZONE<>
102017<><>

Data Wing

Bez ikakvih pomagala, koristeći samo reflekse i suvo umeće, zadatak vam je da liniju cilja pređete prvi. Sjajan fizički model i reske kontrole omogućavaju vam da driftujete kroz krivine i koristite ih kako biste postigli terminalno ubrzanje. Vožnja po ivicama u pojedinim situacijama može da proizvede efekat „praćke”, dok se sa druge strane nalazi promenljiva sila gravitacije koja i te kako može da poremeti stil vožnje.

Trke se odvijaju (mahom) na kružnim stazama i na nekima je potrebno potući protivnike, dok je na drugima cilj ostvariti naznačeno vreme, odnosno voziti „na štopericu”. Kao što smo rekli, levelovanja nema, baš kao ni turboa i drugih očekivanih pomagala, pa ćete morati da se oslonite na svoje sposobnosti. To igri daje dodatnu draž, ali nije jedina stvar koja je izdvaja od konkurencije.

Naime, Data Wing ima krajnje neuobičajenu pozadinsku priču. Ispostaviće se da je trouglić kojim upravljate zapravo nosač podataka u kompjuterskom sistemu, dok su staze svojevrsne magistrale. Ispunjavate poslove koje vam daje veštačka inteligencija – Majka, čiji je glavni cilj da se dodvori korisniku, barem dok ne dođe momenat za neočekivani twist. Tehničke karakteristike su savršene (neon grafika), što uz pomenuti fizički model i kontrole pravi neodoljiv miks. Prava je šteta što je na raspolaganju svega 40-ak nivoa koji se gustiraju u jednom dahu, ostavljajući vas da želite još.

Vladimir PISODOROV

 
Dragonbolt Vanguard
Vault Raider
Stormbound: Kingdom Wars
Battlejack
Iron Marines
Mini Ini Mo
Top Gear Road Trip
Flip Master
Data Wing
Šta mislite o ovom tekstu?
Zlatan Legends
Tiny Striker: World Football

Platforma:
iOS, Android
Veličina:
98,5 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera