PHONE ZONE<>
102017<><>

Tiny Striker: World Football

Jednostavne kontrole, pikselizovana grafika i velika zaraznost, osnovne su karakteristike „fudbalice” koja stiže iz razvojnog studija Fat Fish Games. Imate priliku da igrate u ligama Španije, Engleske, Nemačke, Italije, Francuske..., a cilj vam je uvek isti – da napunite mrežu protivnika do vrha. Tiny Striker nije fudbalska simulacija i „radnja” se odvija samo pred golom protivnika, ali to ne znači da ćete igrati viktorije. Uz pogled iz poluptičije perspektive, zadatak vam je da šutirate na gol protivnika sa različitih pozicija na terenu. Pretpostavljate, to se obavlja swipeovanjem prsta po ekranu i „dodavanjem” udarcima suludih efea i snage. Lopta može i da izađe sa ekrana, da je „ponese” vetar ili da se odbija od protivničkih igrača kao u fliperu, i da na kraju opet završi u mreži. U zavisnosti od jačine protivnika, skala koja označava da li ste postigli dovoljan broj golova za pobedu, pomera se brže ili sporije ka nultoj poziciji i na to morate dobro da obratite pažnju.

Osim promenljivih vremenskih uslova (vetar, kiša, led), najviše problema će vam stvarati položaj protivničkih igrača i golman koji u kasnijem stadijumu počinje da se kreće po gol-liniji. Ne brinite, nećete ostati bez pomoći, čak ćete dobiti mogućnost da unapredite svoje sposobnosti. Između mečeva igrača šaljete na trening, čime mu povećavate snagu šuta i osećaj za izvođenje „zavrnutih” udaraca. Možete da mu kupite i bolje kopačke, kao i da aktivirate raznovrsne bonuse.

Vladimir PISODOROV

 
Dragonbolt Vanguard
Vault Raider
Stormbound: Kingdom Wars
Battlejack
Iron Marines
Mini Ini Mo
Top Gear Road Trip
Flip Master
Data Wing
Zlatan Legends
Tiny Striker: World Football
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
iOS, Android
Veličina:
150 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
iTunes,GooglePlay
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera