PHONE ZONE<>
102017<><>

Tennis Fitness

Ova četiri dolara vredna aplikacija pomoći će vam da steknete kondiciju neophodnu za odigravanje teniskih mečeva. Ruku na srce, ne možemo da kažemo da je u pitanju state of the art ostvarenje, koje se koristi naprednim tehnikama i metodama prilikom korisnikovog usmeravanja tokom vežbanja, ali je u pitanju izuzetno korisno ostvarenje.

Zapravo, Tennis Fitness je skup kvalitetnih video-klipova, specijalno snimljenih i narativno podvučenih kako bi se što bolje dočarao zadatak koji je pred vama. Vežbe su podeljene u čak sedam kategorija i ima ih 69. Očekivano, sve počinje zagrevanjem, nastavlja se vežbama za mišiće nogu, potom se prelazi na vežbe snage, a završava se istezanjem i relaksacijom. Autori su dotakli i vežbe za brzinu, balans i koordinaciju, pa možemo da kažemo da je u pitanju jedno od najsveobuhvatnijih ostvarenja u klasi.

Video-klipovi snimljeni su u HD kvalitetu i pristupa im se iz ugrađenog plejera koji nudi samo osnovne mogućnosti. Svaki potreban korak dobro je objašnjen (naracija je na engleskom jeziku) i dodatno podvučen usporenim i ponovljenim snimcima. Osim što može da ih gleda neograničen broj puta, korisnik ne može da „hvata” beleške, niti na bilo koji drugi način da stupa u interakciju sa programom. Snimke je, doduše, moguće označiti kao omiljene, i tu se sva dalja priča završava. Ovo će vam se učiniti kao ograničavajući faktor, ali sve je nadoknađeno kvalitetnim snimcima i veštim izborom vežbi.

Vladimir PISODOROV

 
Samsung Galaxy Note 8
Nokia 8
Motorola Moto Z2 Play i Force
Sony Xperia XZ1
(Huawei) Honor 9
LG Q6
Tinycards by Duolingo
On Second Thought SMS
Control Center IOS 11
Fluenty
Reverse Dictionary
Pronounce
Do!
DreamLab
Tennis Fitness
Šta mislite o ovom tekstu?
Home Workouts – No Equipment
Life Hacks: Make Your Life Easier

Platforma:
iOS
Veličina:
62,5 MB
Cena:
4 USD
Adresa:
iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera